Cand toata lumea credea ca s-a despartit, Plusica se MARITA! Primele imagini cu rochia de mireasa

Author: O.P.

Cand toata lumea credea ca Plusica s-a despartit de iubitul ei, Plusica a aparut asa cum nimeni nu se asteapta: mireasa.

Toata lumea a fost surprinsa sa o vada pe Plusica cat de bine arata in rochie de mireasa, iar fanii nu s-au putut abtine sa nu o intrebe daca se marita. 

Se pare, totusi, ca Plusica nu se marita, ci doar poza intr-o sedinta foto imbracata in mireasa. Desi unii fani au fost dezamagiti de faptul ca nu se marita, altii au felicitat-o pentru curaj si i-au facut o multime de complimente. 

Citeste si: Imagini noi cu iubita lui Daniel! Fanii au luat foc si nu sunt de acord cu relatia: "Plusi era mai frumoasa..."

Plusica si-a gasit fericirea in bratele lui Alin imediat dupa ce a iesit in casa ''Puterea dragostei''. Deși lucrurile păreau că merg bine între ei, Raluca Marina și Adlin au decis să pună punct poveștii lor de dragoste.

Cei doi pareau ca traiesc o poveste de dragoste ca in filme, dar totul s-a sfarsit mai repede decat s-ar fi asteptat cineva. Desi Plusica parea mai fericita ca oricand alaturi de el, se pare ca relatia lor nu a rezistat.

Citeste si: Anuntul despre Plusica si None a venit ACUM! Nimeni nu se astepta la asta

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nici bine nu s-au despartit, si Alin s-a si pozat alaturi de o alta domnisoara care este, se pare, iubita sa. 

Iata fotografiile cu plusica imbracata in rochie de mireasa: