Când va avea loc finala Cupei României la fotbal feminin: Cât costă biletul de intrare la ultimul meci din acest sezon

Autor: Cristina Mocanu

Când va avea loc finala Cupei României la fotbal feminin

Sursa: facebook.com

Se apropie finala Cupei României la fotbal feminin. Iată cât costă biletul la meciul care se va desfășura pe Stadionul Arcul de Triumf.

Finala Cupei României la fotbal feminin va avea loc în curând pe Stadionul Arcul de Triumf. Află cât costă biletele pentru a urmări ultimul meci din acest sezon.

Pe ce dată va avea loc finala Cupei României la fotbal feminin?

Finalul de sezon al fotbalului feminin aduce în prim plan un nou meci important, care se va disputa cu trofeul pe masă. Finala Cupei României la fotbal feminin se va disputa pe data de 8 iunie 2024, începând cu ora 19:00.

În cadrul Ședinței de Comitet Executiv din 24 aprilie 2024 a fost aprobată arena unde se va disputa finala Cupei României la fotbal Feminin în acest sezon.

Astfel, unul dintre cele mai așteptate meciuri va avea loc pe Stadionul CNS „Arcul de Triumf” din București, pe data de 8 iunie. Se cunoaște faptul că arena bucureșteană este „casa” Naționalei Feminine de Fotbal a României și a mai găzduit finala Cupei României Feminin și în sezoanele 2021/22 și 2022/23.

Finala Cupei României se va disputa între Universitatea Cluj și FK Csikszereda, conform anunțului postat de SuperLiga Feminină pe pagina oficială de Facebook.

Citește și: Octavian Popescu a fost operat cu succes la picior: Primele imagini cu starul de la FCSB de pe patul de spital

De asemenea, Turneul final al competiției dedicate junioarelor U17, care va reuni cele mai bune patru echipe din campionatul național, se va disputa în perioada 6-7 iunie, la Alba Iulia, pe Stadionul Cetate.

În anul 2023, competiția a fost câștigată de junioarele Politehnicii Timișoara.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 

Cât costă biletul pentru meciul din Finala Cupei României?

Iubitorii de fotbal feminin care doresc să sărbătorească încheierea sezonului alături de cele două formații sunt așteptați sâmbătă, pe stadionul din cadrul complexului „Arcul de Triumf”, pentru o festivitate cu fast.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se va face doar în baza unui bilet valabil, în format digital sau printat, dar și a actului de identitate.

Cei care doresc să ia parte la meci pot achiziționa biletele on-line sau direct de la casele de bilete amplasate lângă stadion.  Un bilet la tribuna I costă 10 lei, un bilet la tribuna a doua 10 lei, iar un bilet pentru cei care doresc să meargă în zona VIP costă 50 de lei.

Copiii cu vârsta de până în 14 ani au acces gratuit, dar datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Citește și: Cât costă biletele la EURO 2024. Cel mai ieftin pornește de la 30 de euro. Unde va juca naționala României cele trei partide din grupe

A fost stabilită data începerii noului sezon din SuperLiga Feminină

Pe data de 3 iunie a avut loc ședința de Comitet Executiv la sediul Federației Române de Fotbal unde s-a stabilit data de începere a noului sezon din SuperLiga Feminină. Mai exact, noul sezon va începe pe data de 25 august 2024.

Potrivit frf.ro, competiția internă va continua cu același format competițional! Cele 8 echipe care vor evolua pe prima scenă fotbalistică se vor întâlni în sistem tur-retur până la finalul acestui an, urmând ca în 2025 primele patru să meargă în play-off, iar următoarele patru în play-out!

Programul competițional nu a fost stabilit încă acesta urmând să fie comunicat înainte de starul noului campionat de fotbal feminin.

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?