Când va avea loc înmormântarea Iuliei Cantolariu, tânăra decedată în urma unui accident de ATV. Sicriul sigilat urmează să fie depus la o capelă din Botoșani

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 28 aug 2024, 08:54

Înmormântarea Iuliei Cantolariu va avea loc pe data de 30 august.

Sursa: Facebook: Iulia Cantolariu

Familia și apropiații sunt gata să își ia rămas bun de la Iulia Cantolariu, tânăra de 21 de ani care și-a pierdut viața în urma unui accident de ATV. Iată când va avea loc înmormântarea!

Înmormântarea Iuliei va avea loc vineri, 30 august 2024, la Cimitirul Pacea din Botoșani, notează Știrileprotv.ro. Familia și prietenii, încă șocați de pierderea suferită, își vor aduna forțele pentru a o conduce pe ultimul drum pe cea care a fost pentru ei o sursă de bucurie și lumină.

Citește și: Iulia, studenta moartă după operația din Turcia, urmează să fie repatriată! Cum va fi adusă înapoi în țară și de ce familia nu are voie să-i deschidă sicriul

Iulia Cantolariu va fi înmormântată vineri, 30 august

Sicriul sigilat din plumb al Iuliei Cantolariu va fi depus la Capela „Sfântul Ioan Botezătorul” din Botoșani, unde toți cei care au cunoscut-o sunt așteptați să îi aducă un ultim omagiu.

Citește și: Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor postat de mama Iuliei, tânăra decedată în urma unui accident de ATV: „Vei fi mereu în sufletul și inima mea”. Trupul neînsuflețit al tinerei va fi repatriat astăzi

Iulia Cantolariu a fost victima unui cumplit accident de ATV la începutul lunii iulie, când se afla alături de un grup de prieteni într-o zonă împădurită din Botoșani. ATV-ul pe care îl conducea s-a răsturnat, iar tânăra a rămas prinsă sub greutatea acestuia, suferind răni grave care i-au distrus complet organele din zona abdominală.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

După accident, Iulia a fost transportată de urgență la Spitalul „Dr. C.I. Parhon” din Iași, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale de urgență. Cu toate eforturile medicilor, starea ei a rămas critică. Iubitul ei a decis să o transfere la o clinică din Turcia, sperând că medicii de acolo vor putea face mai mult pentru a o salva.

Tânăra s-a stins din viață la mai puțin de 24 de ore de la operație

Medicii turci au petrecut aproape 10 ore în sala de operații, însă, în ciuda tuturor eforturilor, Iulia s-a stins din viață la mai puțin de 24 de ore după intervenția chirurgicală.

Citește și: Gestul cutremurător făcut de Tudor, iubitul Iuliei, la scurt timp după moartea acesteia: „Te voi iubi mereu”. Tânăra și-a găsit sfârșitul în urma unui accident de ATV

Familia Iuliei este devastată de durere și încearcă să facă față pierderii uriașe. Ei așteaptă acum să primească trupul neînsuflețit al fetei, care urmează să fie adus în România pentru a fi înmormântat.

Durerea pierderii Iuliei este resimțită nu doar de familie, ci și de întreaga comunitate, care se pregătește să o conducă pe tânără pe ultimul drum, într-o ceremonie ce va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni.

Sursa foto: Facebook Iulia Cantolariu

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.