Când va avea loc nunta lui Dinu Maxer și a Magdalenei Chihaia! Artistul s-a dat de gol imediat după cererea în căsătorie de la Veneția

Autor: Diana Ghita

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia s-au logodit

Sursa: Captură YouTube WOWnews

După logodna de la Veneția, Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au fost invitați la emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, unde au dezvăluit când va avea loc nunta.

După un an de relație, Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Magdalena Chihaia, la Veneția, locul în care femeia visa din totdeauna să aibă parte de un astfel de moment romantic, întrucât este îndrăgostită de acest oraș.

Dinu Maxer a cerut-o pe Magdalena Chihaia în Veneția

Artistul a aflat de la mama brunetei despre faptul că Veneția este orașul ei preferat, așa că au plănuit, în mare secret, momentul logodnei și au avut grijă ca cererea să fie una de neuitat.

„De aici s-a construit totul, treptat, treptat, evident, având-o ca și complice pe mama Magdei, cu ea am gândit lucrurile acestea. Ea mi-a spus că Magda i-a împărtășit odată că i-ar plăcea pe o gondolă să i se ofere un inel, evident, în Veneția”,  a povestit Dinu Maxer, în cadrul emisiunii.

Citește și: Dinu Maxer a cerut-o în căsătorie pe Magdalena Chihaia. Unde a avut loc cererea în căsătorie: „În gondola iubirii pe valurile vieții”

Cântărețul a vrut să recreeze cu exactitate visul pe care Magdalena Chihaia îl are încă din copilărie, așa că i-a cerut mâna chiar în timpul unei plimbări cu gondola. De asemenea, până și întrebarea pe care i-a pus-o odată cu inelul a fost una specială: „Am întrebat-o: Vrei să fii, de acum încolo, alături de mine în gondola iubirii, pe valurile vieții?”.

Când va avea loc nunta lui Dinu Maxer și a Magdalenei Chihaia

Mai departe, prezentatoarea emisiunii, Cornelia Ionescu, i-a întrebat pe cei doi îndrăgostiți când va avea loc nunta propriu-zisă, însă aceștia nu au oferit un răspuns concret.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Dinu Maxer: „Nu ne-am gândit”.

Magdalena Chihaia: „Mai avem, lăsăm lucrurile să vină treptat”.

Totuși, la insistențele moderatoarei, artistul a estimat că nunta va avea loc anul viitor, fără să precizeze o anumită dată: „Ia-o printr-o logică simplă, a trecut un an de când formăm un cuplu, deci mai pune atât, probabil, până la eveniment”.

Citește și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia se pregătesc să devină părinți? Când au de gând cei doi să se căsătorească: "Cam repede..."

Ulterior, Dinu Maxer a vorbit despre cununia civilă, în cadrul căreia consideră că este mai bine ca logodnica lui să își păstreze numele de familie, care a consacrat-o: „Părerea mea a fost că ea nu are de ce să-și schimbe numele, nu are de ce să ia numele Maxer, odată ce numele ei are notorietate”.

De asemenea, viitorii soți au dezvăluit și reacția pe care au avut-o copiii lui Dinu, la aflarea veștii. Micuții au fost foarte entuziasmați de acest eveniment, ba mai mult, fiul cel mare al cântărețului se aștepta ca cei doi să facă acest pas.