Când va deveni mamă frumoasă Neslihan Atagül? Iată ce a răspuns celebra actrița

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 10 ian 2022, 09:37

Fanii celebrei actrițe Neslihan Atagül o pot admira în rolul principal feminin Nare Celebi

Neslihan Atagül, protagonista serialului “Fiica ambasadorului”, difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, la Kanal D, este una dintre actrițele de origine turcă nu doar foarte talentată, și frumoasă, dar și vanată de paparazzi.

Celebra actrița, care și-a adjudecat o poziție importantă printre cele mai bune actrițe la nivel mondial, odată cu interpretarea rolului Nihan, din serialul fenomen “Dragoste infinită”, difuzat la Kanal D, a avut mult de <furcă>, atât în privința speculațiilor că ar fi avut o relație de iubire cu Burak Özçivit, partenerul ei din serial, la acea vreme, dar și referitor la când va da naștere primului copil, știut fiind faptul că frumoasa Neslihan și soțul ei, Kadir Doğulu, sunt căsătoriți de câțiva ani. 

Când va deveni mamă frumoasă Neslihan Atagül?

Citeste si: Ce avere are Neslihan Atagul, protagonista din Fiica ambasadorului! Actrița, recunoscută pe plan mondial, este într-adevăr o femeie extrem de bogată

Sătulă de aceleași întrebări și supoziții, Neslihan a oferit un răspuns absolut neașteptat, atunci când unul dintre reporterii turci a întrebat-o:  „Va gândiţi să rămâneţi însărcinată?”.

„Eu mă gândesc, te gândești și tu?”,  a răspuns, conform presei din Turcia, frumoasa actriță.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În prezent, fanii celebrei actrițe Neslihan Atagül o pot admira în rolul principal feminin Nare Celebi, în serialul fenomen “Fiica ambasadorului”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Kanal D, lider de piață, la nivel Național, cu serialul “Fiica Ambasadorului”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.