Când va face Iancu Sterp marele pas cu Denisa Coțolan! Mama Geta, dezvăluiri noi: „La toamnă”

Autor: Lavinia Medrea

Mama Geta, dezvăluiri noi

Sursa: Instagram mama Geta

Cea mai mare dorință a mamei Geta este să-și vadă toți copiii la casa lor, cu o familie, sănătoși și fericiți.

Iancu Sterp  are o relație frumoasă cu iubita lui, Denisa Coțolan. Cei doi sunt împreună de mult timp, motiv pentru care atât fanii, cât și mama lui Iancu se întreabă când se va căsători cu iubita lui.

Când va face Iancu Sterp marele pas cu Denisa Coțolan

Mama Geta a ajuns la inimile oamenilor datorită spiritului ei de familistă, a puterii de care a dat dovadă și a copiilor pe care i-a educat atât de bine.

Ea își dorește, pentru fiecare copil al ei, să aibă o familie unită și să se așeze la casa lor. Totuși, se pare că Iancu Sterp nu se grăbește în privința acestui aspect, chiar dacă se înțelege foarte bine cu Denisa Coțolan.

Citește și: Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună: „Faină”. Cât de bine le stă celor doi împreună

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ajunsă la capătul răbdării, mama Geta l-a întrebat direct pe Iancu Sterp când se va căsătorit, în timp ce se îndreptau spre un botez. Fratele lui Culiță Sterp a preferat, totuși, să păstreze discreția chiar și față de mama lui. 

Mama Geta l-a întrebat pe Iancu Sterp când se însoară

„Se însoară Iancu? Eu mi-aș dori din tot sufletul să se însoare la toamnă, dacă ajută Dumnezeu.

Dacă nu, la anul. Măritișul și copiii... astea când le dă Dumnezeu. Tu îți dorești, programezi, iar dacă ajută Dumnezeu să se întâmple, se întâmplă. Dacă nu, nu. Eu mi-aș dori să se însoare, dar ar trebui să îl întrebați pe el. Mă, te însori?”, a spus mama Geta, în timpul unui vlog.

Citește și: ”Noi nu am avut jucării, animalele erau jucăriile noastre” Ileana Sterp, dezvăluiri emoționante despre greutățile pe care le-a îndurat în copilărie

„Lasă că vă spun eu mai târziu”, a răspuns Iancu Sterp.  „Nu dau nimic din casă”, a continuat acesta.

„Zice că nu dă nimic din casă. Eu mi-aș dori să se căsătorească, pentru că familia e pe primul plan în lumea asta. Dacă nu ai familie și o iei așa ușurel de tânăr... apoi nu mai faci nimic până la 40 de ani”, a spus mama Geta, surprinzându-și fanii.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.