Când va naște amanta lui Laurentiu Reghecampf. Corina Bilcoin este în primul trimestru de sarcină

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 19 oct 2021, 09:23

Zvonurile că presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf ar fi însărcinată continuă să țină primele pagini ale tabloidelor. Corina Bilcoin este în primul trimestru de sarcină, după cum s-a vehiculat în ultima vreme.

Despărțirea dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a zguduit showbiz-ul din România. Primele zvonuri despre divorț au fost confirmate chiar de antrenorul de fotbalcare a declarat că a depus deja actele de divorț. Ceea ce încă rămâne un mister nedeslușit este faptul că amanta lui Reghe ar fi însărcinată și ar urma să-l facă tată pentru a treia oară.

Când va naște amanta lui Laurentiu Reghecampf. Corina Bilcoin este în primul trimestru de sarcină

Corina Bilcoin a devenit cunoscută în spațiul public drept amanta lui Laurențiu Reghecampf. Mai mult decât atât, în ultimele zile au tot apărut poze cu ei doi în mediul online.

Informații despre presupusa amanta a antrenorului au apărut în mediul online după ce, chiar Anamaria Prodan le-a făcut publice printr-o postare pe contul ei de Instagram. Aceasta a primit mai multe mesaje în care i s-a povestit cine este de fapt Corina, iubita soțului ei.

"Dragă Ana, te respect și ești un model pentru mine. Viața a făcut în așa fel încât să ajung prin Dubai, să nu-mi ascult părinții și să intru prin lumea aceasta a ”escortelor”, o știu din 2015 pe asta. Asta a ajuns pe prima pagină în ziare și sunt șocată.

De mică visa celebritate(...) Periculoasă tare, l-a urmărit pe Reghe și l-a atacat făcând pe sfânta, când tu erai în România.

Râdea de el că l-a împachetat, că i-a mâncat cașcavalul. Femeia e profi pe meserie. L-a zăpăcit pe al tău! Și ai grijă, că tuturor le-a făcut faza cu copilul. Că are copil. Nu i-a mers cu niciunul.", a fost mesajul primit de Anamaria Prodan, din partea unei femei care susține că o cunoaște pe Corina.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Corina ar trebuie să fie însărciantă în primul trimestru, după cum s-a vehiculat în ultima vreme în presă.

Citeste si: Anamaria Prodan, comunicat oficial referitor la divorțul de Laurențiu Reghecampf. Decizie radicală: „O sa-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește si considera ca îl face fericit'”

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a treia oară

Povestea de viață a lui Laurențiu Reghecampf este una furtunoasă, acesta a fost căsătorit prima dată cu Mariana Pfeiffer, cu care a fost căsătorit timp de 13 ani și alături de care are un băiat, pe Luca, în vârstă de 20 de ani. Mariana, fosta soție este mai mare cu 10 ani decât antrenorul de fotbal și locuiește în Germania, unde are propria afacere.

Și pentru că nu a putut da uitării primii fluturi din stomac, Laurențiu s-a despărțit de fost soție pentru a se căsători cu Anamaria Prodan, marea lui iubire. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani și au împreună un băiat, pe Laurențiu Reghecampf Jr., însă familia nu poate fi completă fără cele două fiice ale impresarei, Sarah și Rebeca.

Dacă zvonurile sunt adevărate, asta ar însemna că Laurențiu Reghecampf ar urma să devină tată pentru a treia oară, cu nimeni alta decât Corina Bilcoin.

Citeste si: Carmen Harra, detalii neașteptate despre iubita lui Reghe. Prezicătoarea a făcut analiza numerologică a antrenorului. Ce spune despre relația celor doi

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.