Cand va naste Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp? Ce spune frumoasa tanara daca Faimosul nu va fi langa ea in momentul nasterii

Author: Alice Popescu
Daniela Iliescu, detalii despre nastere

Daniela Iliescu a dezvaluit ce se va intampla daca Culita Sterp nu va fi prezent la nasterea fiului lor avand in vedere posibilitatea ca show-ul Survivor Romania 2021 sa se prelungeasca.

Daniela Iliescu, iubita lui Culita Sterp a dezvaluit mai multe detalii despre momentul nasterii fiului ei si al Faimosului spunand ca termenul ar fi undeva in iunie si ca abia asteapta ca iubitul ei sa se intoarca acasa si nu oricum, ci cu Marele Premiu Survivor Romania 2021. Oricum, acasa il va astepta cel mai frumos premiu din viata lui, si anume primul lor fiu care se va naste peste cateva luni.

Daniela Iliescu, detalii despre nastere. Cand va aduce pe lume primul copil al Faimosului de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Ea este soacra lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021. Uite cum arată mama Danielei!

Si Culita Sterp a subliniat in cadrul Survivor Romania 2021 in momentul disputei cu bunul sau prieten Jador ca el nu vizeaza neaparat premiul cel mare, nu face strategii si nu ii place sa intre in conflicte deoarece acasa il asteapta o sotie superba si un copil care urmeaza

sa vina pe lume si acesta este cel mai mare premiu pentru el.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Insa, exista posibilitatea ca Faimosul sa nu se intoarca si sa nu fie prezent atunci cand Daniela va naste baietelul mult asteptat. Daniela a spus ca i-ar parea rau daca Culita nu ar reusi sa fie prezent, insa pe de o parte avand in vedere situatia actuala cu pandemia, oricum nu i se va permite sa fie alaturi de ea in momentul nasterii.

Iar daca reality-show-ul nu se va termina, atunci il va astepta cu bebelusul in brate acasa, aceasta fiind o surpriza enorma pentru viitorul tatic." Nu e posibil ca eu să nasc și el să nu fie acolo. Doar dacă intervine ceva, dar după cum decurge sarcina eu în iunie trebuie să nasc… Doar dacă nu se prelungește emisiunea.

Daniela Iliescu, posibilitate de a naste cat timp Culita este la Survivor Romania 2021

Citeste si: Mesajul Danielei Iliescu pentru cea mai importanta persoana din viata ei! Iubita lui Culita Sterp a publicat imagini in premiera cu mama ei

Eu m-am gândit și la cum ar fi să trebuiască să nasc mai repede și chiar dacă el nu va fi aici mi-ar plăcea și ideea să îl aștept cu copilul acasă.  Oricum dată fiind situația cu pandemia, nu ai voie cu însoțitor și cam tot aia ar fi, doar că ar fi gândul că el deja mă așteaptă acasă.

Dar mi-ar plăcea și ideea să-l aștept acasă cu bebele”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.