Când va reveni îndrăgitul serial Prețul fericirii la Kanal D? Iată când vor fi difuzate noi episoade captivante, care vor aduce în atenția publicului continuarea poveștii tulburătoare de viață a buclucașei Yildiz!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 mar 2023, 13:37
video Foto(7)

Surpriză de proporții pentru fanii serialelor turcești! Îndrăgita producție Prețul fericirii revine la Kanal D! Iată zilele și ora de difuzare ale noilor episoade captivante, în care veți descoperi evoluția personajelor preferate, Yildiz, Ender și Halit!

Producția Prețul fericirii (cu titlul original: Yasak Elma), care a cucerit publicul din România încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, va reveni pe micile ecrane, din dată de 29 martie și va fi difuzat de miercuri până sâmbătă, de la ora 20:00. Noile episoade vor readuce în atenția telespectatorilor lupta aprigă pentru a reuși în viață, inițiată de Yildiz, care s-a zbătut neîncetat să își atingă scopul suprem de a se îmbogăți, declanșând tot felul de peripețîi și răsturnări spectaculoase de situație.

Când va reveni îndrăgitul serial Prețul fericirii la Kanal D? Iată când vor fi difuzate noi episoade captivante

Fanii serialelor turcești vor regăsi o intrigă bine conturată ce va fi împletită cu momente de senzație, suspans și emoții ce îi vor determina să nu piardă niciun episod. Personajele principale vor avea parte de noi provocări și momente dificile și vor încerca să își rezolve vechile probleme.

Din distribuția serialului fac parte Talat Bulut (în rolul Halit Argun), Sevval Sam (în rolul Ender Argun), Eda Ece (Yildiz Yilmaz) și mulți alți actori celebri și apreciați pentru talentul lor desăvârșit dovedit în numeroase producții turcești de excepție.

Odată cu difuzarea noilor episoade din serialul Prețul fericirii, publicul îl va redescoperi pe Halit Argun total transformat, care va reuși să își recupereze averea și să revină la cârma familiei sale.

Mai mult decât atât, bărbatul își va dori să o recucerească și pe fosta lui soție, Yildiz, mărturisindu-i că vrea să lase trecutul lor nefericit în urmă și să înceapă un nou capitol împreună că soț și soție. Însă bărbatul se va confrunta cu refuzul tinerei, care îi va dezvălui că nu mai are încredere în vorbele lui și că își dorește să fie fericită alături de Kerim, bărbatul care intrase recent în viața ei.

Citește și: Va mai amintiți de Ender din serialul Prețul fericirii? Iată cum arată fiul ei, care îi calcă pe urme! Mulți fani au crezut că celebra actriță Şevval Sam are un iubit tânăr!

„Dacă îmi dai o șansă, vreau să mă revanșez pentru toate privințele în care am întârziat!”,  va spune Halit.



În vreme ce Yildiz refuză propunerea lui Halit, mama ei, Asuman va încerca din răsputeri să o convingă să se împace cu el pentru că a redevenit un om de afaceri bogat și astfel ea și copilul ei vor avea viitorul asigurat.

„Tu crezi că lupul își schimbă năravul, mămico?”, va exclama Yildiz.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, Ender pare să fie mulțumită de nehotărârea lui Yildiz și de situația creată la conacul Argun. Vicleana Ender știe că tânăra este îndrăgostită de ceva vreme de carismaticul Kerim și totodată este bulversată și de revenirea lui Halit și crede că vor ieși scântei în curând din cauza geloziei.

Cele două foste rivale se vor întâlni și își vor face destăinuiri uluitoare. Yildiz îi va mărturisi că se simte fericită și emoționată, iar Ender îi da verdictul că este îndrăgostită, chiar în momentul în care Halit și Kerim își vor face apariția în aceeași încăpere. Situați va deveni și mai complicată deoarece pe de o parte, Kerim știe sigur că cel de care s-a îndrăgostit Yildiz este el, însă pe de altă parte, Halit crede că el este bărbatul la care visează tânăra.

Yildiz: Parcă sunt cam emoționată, dar și fericită!
Ender: Te-ai îndrăgostit!
Yildiz: M-am îndrăgostit din nou...

Nu pierdeți din 29 martie 2023, noi episoade din serialul Prețul fericirii, care vor fi difuzate de miercuri până sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii a fost cerută în căsătorie! Iată cine este alesul inimii sale și când va avea loc nunta! Celebra actriță Eda Ece este în culmea fericirii!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.