Când veți putea urmări serialul turcesc Prețul fericirii la Kanal D! Iată care vor fi noile zile de difuzare, începând de săptămâna aceasta

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mai 2023, 15:28
video Foto(4)

Ce se va întâmpla cu producția Prețul fericirii de la Kanal D! Captivantul serial va avea noi zile de difuzare începând de săptămâna aceasta! Iată când va putea fi urmărit!

Serialul Prețul fericirii a fascinat telespectatorii încă de la primele episoade difuzate în anul 2019, când a început primul sezon. Cu o poveste impresionantă de viață, personaje complexe puse în scenă de actori celebri și foarte talentați, decoruri și locații frumoase din Turcia, producția s-a bucurat de mare succes în toate țările în care a fost difuzat.

Când puteți urmări serialul turcesc Prețul fericirii la Kanal D! Iată care sunt noile zile de difuzare

Începând de săptămâna aceasta, îndrăgita producție Prețul fericirii va fi difuzat de joi până sâmbătă, de la ora 20:00, astfel telespectatorii vor putea urmări noi episoade captivante doar trei zile pe săptămâna și să se bucure de noi momente dramatice, de emoții puternice dar și de scene pline de surprize și răsturnări spectaculoase de situație prin care vor trece în continuare personajele principale.

Citește și: Yildiz din serialul Prețul fericirii, apariție uluitoare fără machiaj! Iată cum a fost fotografiată celebra actriță Eda Ece, la primele ore ale dimineții

Eroina serialului, Yildiz, pusă în scenă de celebra actrița Eda Ece își va continua lupta acerbă pentru statutul câștigat în înalta societate și pentru a-și menține situația financiară îmbelșugată dobândită prin multe eforturi și sacrificii. Pierderea recenta a sarcinei o va înverșuna si mai mult pe tânăra Yildiz sa își asigure un viitor prosper si sa își protejeze căsnicia alături de Cagatay. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, ambițioasă Ender o altă eroină a producției va lupta din răsputeri să își recupereze avuția pierdută și să evite pe cât posibil o revenire la sărăcia din care plecase cândva împreună cu fratele ei, Caner. De această dată, Ender îi va propune un nou plan aliatei sale, Yildiz, pentru a reuși să își recapete acțiunile de la Hasan Ali. Însă totodată aceasta se va strădui să îl păstreze alături pe iubitul ei Kaya, pentru a nu-l pierde definitiv.

Rămâne de văzut ce obstacole, dar și ce noi peripeții vor mai înfruntă cele două femei, în periplul lor în lumea afacerilor.

Citește și: Sahika din serialul Prețul fericirii, apariție de senzație alături de noul ei iubit! Iată cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit Nesrin Cavadzade, la scurt timp după despărțirea de colegul ei de platou, Gökhan Alkan, care a jucat rolul Kerim

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.