Cand vor reincepe scolile in Bucuresti si in celelalte judete afectate de ninsori si viscoli!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 feb 2017, 03:32

Cursurile vor fi reluate, marti, in toate unitatile de invatamant din Bucuresti, Ilfov si Galati, iar in Giurgiu, Ialomita, Dambovita, Olt si Vaslui vor fi reluate in majoritatea scolilor, cu exceptia unor unitati din zone afectate de ninsori si viscol, a anuntat, luni, Ministerul Educatiei.

Deciziile de redeschidere, incepand de marti, a cursurilor in toate unitatile de invatamant preuniversitar din Bucuresti, Ilfov si Galati au fost luate de colegiile prefecturale si anuntate luni Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice (MENCS).

Cursurile vor fi reluate marti si in judetul Giurgiu, cu exceptia unitatilor scolare din localitatile Gogosari, Putineiu si Schitu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

judetul Ialomita vor fi redeschise toate scolile din mediul urban, iar in judetul Dambovita vor functiona toate unitatile de invatamant, mai putin cele din localitatile Pucioasa, Vulcana-Pandele, Doicesti si Branesti.

Sursa: Mediafax