Candan isi urmareste din umbra dusmanii pregatindu-le cea mai cruda razbunare! Ce face aceasta aflati astazi, in "Furtuna pe Bosfor", de la 20.00, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:00

Harun afla ca are un fiu cu Dilara si incearca prin orice mijloace sa se apropie de aceasta pentru a-si intra in drepturile de tata, insa Candan are de gand sa actioneze pentru a-l impiedica.

Dupa incidentul din club provocat de Hazal, Deniz merge acasa, hotarat sa ii ceara explicatii mamei sale despre trecutul ei. Insa aici traieste spaima vietii sale, deoarece afla ca femeia fusese transportata la spital in stare grava, in urma vizitei unui barbat. Disperat, tanarul ajunge la spital, unde primeste vestea crunta despre moartea mamei sale.

Evenimentele petrecute in ultima vreme, il determina pe Deniz sa creada ca Rahmi este vinovat de moartea mamei sale si merge infuriat sa ii ceara socoteala batranului, provocand mare scandal.

Rahmi este cutremurat de decesul lui Nergis, insa se vede nevoit sa ii marturiseasca lui Deniz tot adevarul despre trecutul josnic al mamei sale. Profund dezamagit de cele aflate, tanarul pune capat relatiei cu Cansu.

Pe de alta parte, Cihan nu mai are putere sa lupte cu planurile diabolice ale lui Hazal impotriva lui Cansu si merge sa ii destainuie lui Ayse ultimele evenimente nefericite din viata sa complicata.

Barbatul ajunge la cabinet, in momentul in care psihiatra era amenintata cu moartea de un pacient recalcitrant si sare in ajutorul ei fara sa stea pe ganduri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Harun decide sa faca tot posibilul sa o convinga pe Dilara sa mai acorde o sansa povestii lor de iubire, pentru a-si creste impreuna fiul.

Cei doi sunt pe punctul de a se intalni, insa in acel loc isi face aparitia si Candan, care, ingrozita de gandul ca Dilara il va accepta pe Harun, recurge la un gest diabolic. Despre ce este vorba aflati astazi, in "Furtuna pe Bosfor", de la 20.00, la Kanal D.