Candidată surpriză pe lista pretendentelor

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 23:41

Elena este dispusă de orice pentru a nu-l pierde pe Nicu.

O confruntare dintre Nicu, Elena, iubita sa, şi familia tânărului nu se putea petrece fără a scoate la iveală nemulţumirile care îi macină pe părinţii săi. Minciună, şantaj sentimental şi o posibilă aventură acestea au fost acuzatiile părinţilor la adresa fetei.

Elena a fost nevoită să dea explicaţii în faţa familiei iubitului ei, mai ales că a auzit de preselecţia a trei fete frumoase care vor să-l răpească de sub vraja ei.



Neînţelegerile dintre cele două tabere au culminat cu acceptul ei de a se lupta pentru inima lui Nicu alături de celelalte trei rivale, asul din mânecă al mamei soacre.

Nu pierde continuarea poveştii în această seară de la 19:45 când Nicu le va cunoaşte pe fetele alese de mama sa! Află sâmbătă de la 20:30 cum va răspunde Elena acuzaţiilor din partea familiei iubitului ei, dar şi decizia finală a lui Nicu, protagonistul din această săptămână la „Am băiat de-nsurătoare”.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: