Candidații susțin miercuri proba scrisă la TITULARIZARE 2022. Când se afișează rezultatele și cum pot fi contestate notele la Titularizare 2022

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 13 iul 2022, 12:59

Afișare rezultate Titularizare 2022

Sursa: peexls.com

Candidații la examenul de Titularizare 2022 susțin miercuri, 13 iulie 2022, proba scrisă. Când se afișează rezultatele și cum pot fi contestate notele la Titularizare 2022.

TITULARIZARE 2022. Proba scrisă la examenul de Titularizare 2022 a fost programată miercuri, 13 iulie 2022, potrivit calendarului oficial aprobat de Ministerul Educației.

Candidații au la dispoziție patru ore pentru a rezolva subiectele la cea mai dificilă probă din cadrul examenului de Titularizare 2022. Când se afișează rezultatele și cum pot fi contestate notele la Titularizare 2022.

Citeste si: Titularizare 2022: Când are loc proba scrisă și ce note trebuie să obțină profesorii pentru a se putea titulariza în 2022

Titularizare 2022. Afișarea rezultatelor la proba scrisă 

Emoții mari pentru cadidații care susțin anul acesta examenul de Titularizare 2022. Cea mai dificilă probă din cadrul examenului de Titularizare 2022 și anume proba scrisă a fost susținută miercuri, începând cu ora 9:00, potrivit calendarului oficial aprobat de Ministerul Educației. 

Candidații au la dispoziție 4 ore pentru a rezolva subiectele, iar  durata de redactare a lucrărilor este de 4 ore, timp ce poate fi depășit cu 1-2 ore numai de către candidații cu deficiențe grave. 

Candidații care renunţă din proprie inițiativă la concurs pot solicita anularea lucrării, pe baza unei declarații şi pot părăsi sala după cel puțin două ore de la deschiderea plicului cu subiecte.

Cei care din motive de sănătate sunt obligați să părăsească sala de concurs pot solicita anularea lucrării. În această situație se încheie un proces-verbal semnat de responsabilul de sală şi profesorii asistenți. Candidații nu vor părăsi sala de concurs dacă au asupra lor subiecte de examen, foi tipizate, coduri de bare sau ciorne.

„După ce finalizează redactarea lucrării, fiecare candidat numerotează foile de concurs, numai cu cifre arabe, în partea de jos a paginii, în colțul din dreapta, în spaţiul dedicat, indicând pagina curentă şi numărul total de pagini scrise, de exemplu sub forma 3/5, pentru pagina a treia, în situația în care candidatul a scris în total 5 (cinci) pagini. Se numerotează toate paginile pe care candidatul a scris, inclusiv prima pagină, precum şi cele pe care sunt scrise doar câteva rânduri, partea nescrisă fiind barată de către profesorii asistenți cu linie frântă în forma literei „Z”, folosind pix

sau stilou cu cerneală de culoare albastră”, potrivit procedurii de desfășurare stabilite de Ministerul Educației. 

Citeste si: Profesorii susțin miercuri proba scrisă la Titularizare 2022. Peste 5000 de posturi au fost scoase la concursul de titularizare

Afișare rezultate Titularizare 2022 va fi făcută pe data de 19 iulie 2022, dată la care vor fi afișate rezultatele inițiale în cadrul examenului de Titularizare 2022.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Depunere constestații Titularizare 2022 

Candidații care vor fi nemulțumiți de rezultatele obținute la Titularizare 2022 care vor fi afișate pe data de 19 iulie 2022, conform Calendar oficial Titularizare 2022 pot depune contestație. 

în perioada 19-21 iulie se depun contestațiile.

Soluţionarea contestațiilor are loc între 21-26 iulie 2022, după care profesorii vor afla rezultatele finale pe 27 iulie 2022.

Încep apoi ședințele de repartizare în următoarea ordine:

29 iulie  – ședința de repartizare a candidaților care au obținut note peste 7 atât la proba scrisă, cât și la inspecție în acest an, pe posturi titularizabile, pe perioadă nedeterminată;

1 august  – ședința de repartizare a candidaților angajați pe perioada viabilității postului, care au obținut note peste 7 atât la proba scrisă, cât și la inspecție în acest an, pe postul pe care sunt deja angajați pe viabilitate, pe perioadă nedeterminată;

18-19 august  – ședința de repartizare a candidaţilor care au obținut medii peste 7 la concursul din acest an, pe posturi netitularizabile, pe perioadă determinată

23-24 august  – ședința de repartizare a candidaților care au obținut medii între 5 și 7 în sesiunea 2022, precum și a celor care au depus dosare de participare cu rezultate din anii anteriori, pe posturi netitularizabile, pe perioadă determinată. 

Citeste si: Calendar DEFINITIVAT 2022. Când susțin candidații proba scrisă la examenul de Definitivat 2022

Sursă: edupedu.ro