Candidatura lui Columbeanu la primarie, disparitia biologului roman si eruptia vulcanului Etna fac topul celor mai populare subiecte de saptamana aceasta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:35

In fiecare sambata, Kanal D iti face rezumatul celor mai importante evenimente de peste saptamana, ca tu sa te poti bucura de mai mult timp liber, fara sa pierzi contactul cu actualitatea.

Irinel Columbeanu si-a anuntat saptamana aceasta intentia de a candida la Primaria Bucurestiului intr-un mod inedit: postand un filmulet pe YouTube cu o inregistrare video in care omul de afaceri isi prezinta intentiile. Columbeanu sustine ca nu este si nu va fi afiliat vreunei formatiuni politice existente si ca nu primeste sprijin mediatic. De asemenea, el sustine ca nu s-a sfatuit cu specialisti sau consilieri si ca decizia de a candida a venit ca o consecinta fireasca a faptului ca vrea sa schimbe ceva in Bucuresti.



Un biolog roman in varsta de 33 de ani a disparut luni pe insula Raoul din Noua Zeelanda, iar autoritatile au intrerupt cautarile deoarece sansele ca acesta sa fie gasit in viata sunt minime, relateaza un ziar local. Mihai Muncus-Nagy ar fi fost spulberat de un val in timp ce se afla pe niste stanci. Coordonatorul misiunii de cerctare a declarat ca ar putea relua cautarile daca vor aparea noi informatii.


Joi dimineata, o coloana de cenusa s-a ridicat asupra vulcanului Etna din Sicilia, lucru care confirma speculatiile despre reluarea activitatii vulcanice. O unitate de criza a fost convocata pe aeroportul din Catania pentru a lua masuri. Traficul aerian in zona nu a fost inchis total, ci doar restrictionat pana la ora 15:00, ora Romaniei, din cauza vizibilitatii reduse. Anul trecut, Etna a inregistrat 18 eruptii, dar specialistii sustin ca intensificarea activitatii pe care au urmarit-o de aceasta data este mai spectaculoasa si, potential, mai periculoasa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”