Caner Cindoruk, protagonistul serialul Infidelul, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprins celebrul actor în afara platourilor de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 sep 2022, 12:27
video Foto(4)

Îndrăgitul Caner Cindoruk, actorul care a dat viață personajului Volkan în serialul Infidelul, a fost surprins în ipostaze uluitoare!

Caner Cindoruk este considerat unul dintre cei mai talentați, carismatici și expresivi actori ai momentului în Turcia. Cu o carieră de două decenii, Caner a reușit încă de la debutul lui pe micile ecrane să cucerească publicul cu atitudinea lui cameleonică și cu talentul lui desăvârșit. Chipeșul actor a devenit cunoscut încă din anul 2017, când a jucat în serialul Kosem, în rolul Silhatarului Mustafa, iar anul acesta a revenit la Kanal D în serialul Infidelul, în rolul principal Volkan.

Caner Cindoruk, protagonistul serialul Infidelul, pasiune nebănuită

Născut în anul 1980, în orașul Adana, Caner Cindoruk a decis că peste ani să studieze actoria deoarece visase încă din copilărie. Cu o ambiție uriașă, multă muncă și perseverență, Caner Cindoruk a reușit să studieze Facultatea de Teatru, în cadrul Conservatorului de Stat al Universității Cukurova, pe care a absolvit-o cu brio în anul 1996.

Un an mai târziu, șarmantul tânăr a debutat pe scenă Teatrului de Stat din Adana, acolo unde a fost rapid remarcat de marile case de producție din Turcia.

Citeste si: Volkan din serialul Infidelul, relație specială cu tatăl lui! Iată cum a fost surprins celebrul actor Caner Cindoruk alături de părintele lui!

În anul 2006, Caner Cindoruk a fost cooptat să joace primul lui rol în serialul Beynelmilel.

Au urmat multe roluri pe care le-a jucat magistral în seriale și filme de excepție care i-au adus mari succese și l-au ajutat să își contureze o carieră strălucită. Cel mai recent rol interpretat de carismaticul actor și care i-a adus un mari satisfacții a fost cel din serialul Infidelul (2020-2022), în care a jucat alături de talentată actrița Cansu Dere. Iar de curând, Caner Cindoruk a fost cooptat să joace într-un nou proiect, un serial promițător intitulat Mavi Sürgün (Exilul Albastru) ce va fi regizat de renumitul Nezaket Coşkun.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de platourile de filmare, Caner Cindoruk mai are o pasiune la fel de mare că și actoria.

Muzică l-a fascinat încă din adolescență, când a început să studieze chitară. De atunci, Caner și-a găsit refugiul dar și inspirația în acordurile de chitară și a compus diverse melodii, pe care le-a împărtășit și fanilor săi din mediul virtual. În urmă cu doi ani, celebrul actor a publicat pe YouTube un clip în care a fost surprins cântând o superbă melodie la chitară.

Citeste si: Ea este noua parteneră a celebrului actor Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.