Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată carismaticul actor, la aproape un an de la încheierea filmărilor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 mar 2023, 14:16

Vokan din serialul Infidelul, prima apariție în public, după o lungă pauză! Îndrăgitul actor nu mai publicase nimic de aproape două luni pe contul lui de Instagram! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs îndrăgitul actor Caner Cindoruk!

Caner Cindoruk face parte din categoria celor mai carismatici și apreciați actori ai momentului în Turcia. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a cucerit publicul cu rolurile sale magistral interpretate în producții de excepție. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe celebrul actor încă din anul 2017, când a jucat în serialul Kosem, iar în anul 2022 a revenit la Kanal D în producția Infidelul, în care a jucat rolul principal Volkan, care i-a adus mare succes în carieră.

Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, schimbare uluitoare de look

Caner Cindoruk a venit pe lume în anul 1980, în orașul Adana, într-o familie modestă, în care a primit o educație exemplară alături de frații săi mai mici, în ciuda dificultăților financiare ale părinților care au făcut mari sacrificii. Cu o ambiție de fier și cu o pasiune nebună pentru actorie, carismaticul Caner Cindoruk a decis că după absolvirea liceului să se înscrie la Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Universității de Stat din Adana.

În anul 2006, tânărul actor a absolvit cu succes studiile universitare și a debutat pe platourile de filmare ale serialului Beynelmilel, care a însemnat și primul pas către carieră strălucită de astăzi. Încă de atunci tânărul Caner a dovedit un talent desăvârșit și o carismă aparte și a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme de amploare.

Citește și: Volkan din producția Infidelul, în ipostaze tandre alături de noua lui parteneră de platou! Iată cum a fost surprins Caner Cindoruk, în prezența superbei actrițe, într-un cadru romantic!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În 2020 a fost cooptat să joace în serialul Infidelul, în rolul principal Volkan, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră.

După doar câteva luni de la încheiere acestui proiect important, celebrul actor a fost cooptat în distribuția unui nou serial, intitulat Exilul albastru, în care joacă alături de două renumite actrițe, Gökçe Eyüboğlu și Ayça Erturan.

După producerea celor două cutremure devastatoare din Turcia de la începutul lunii februarie, îndrăgitul actor s-a retras pentru o perioada de aproape două luni, deoarece a trecut prin clipe de coșmar, având multe rude care au fost afectate grav de catastrofă.

De curând, Caner Cindoruk a revenit în forță pe platourile de filmare dar și pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul. Actorul și-a făcut apariția cu un look schimbat și parcă mult mai grizonat, semn că evenimentele nefericite din Turcia l-au afectat. Însă îndrăgitul actor a găsit forță interioară de a reveni la activitățile sale profesionale și are de gând să își continue carieră.

Citește și: Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul, strigăt disperat de ajutor pentru locuitorii din orașul lui natal, Adana! Celebrul actor are multe rude si prieteni în cea mai afectată zonă de cutremurele devastatoare!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.