Canicula i-a innebunit pe banateni. Priviti cum s-au racorit unii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:29

Au facut baie in rau, in centrul orasului!

Cu siguranta apa n-a fost oprita in Timisoara cu zilele. Si-atunci, sa fie oare canicula cea care le-a luat mintile celor din imagine? Cert e ca, pe la orele amiezii, cand banatenii se topeau sub soarele dogoritor, cei doi barbati s-au gandit ca nu e prilej mai bun sa imbine utilul cu placutul, precum apa cu sapunul. Si dusi au fost.

Dorinici sa straluceasca de curatenie, cei doi nu s-au multumit doar c-o simpla sapuneala, ci au repetat operatiunea de doua ori! Una dupa alta, ce-i drept, ca sa le ajunga numai ei stiu cat! Pesemne ca tanarul a confundat
strandul cu baia comunala. Dar, nu-i bai! Macar a ales sa vina in Bega, desi, spune el, ar fi fost si alte locuri publice in care ar fi mers o balaceala.

Cu sapunul la purtator, barbatul si-a rezolvat mai multe probleme de igiena dintr-un foc. S-a spalat pe trup, pe par, ba si-a mai spalat si rufele, in public. Iar dupa cateva minute, hainele-s toate curate, numai bune de intins cu fata la cel mai mare uscator natural: Soarele!

Sa nu credeti ca sunt singurii banateni care au gasit metode iesite din tipar ca sa se racoreasca.
Pe asa o arsita, unii domni au iesit la promenada la bustul gol, iar domnisoarele si-au facut vant cu inghetata pe baterii. Pentru 06 si 07 august, meteorlogii au instituit cod galben de canicula pentru intreg vestul tarii. Temperaturile vor atinge chiar si la 38 de grade la umbra, iar indicele de confort termic va depasi pragul critic.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.