Canicula s-a transformat in vijelie. Viiturile au afectat zeci de gospodarii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 08:36

Din gradina acestor oameni nu a mai ramas nimic. Gospodaria arata ca dupa razboi iar pe jos aproape ca nu poti calca din cauza malului dens care zace in toata curtea.

Asta este tot ce-a lasat in urma viitura. In curtile acestor  oameni nicio oratanie n-a scapat.Toate au fost luate de ape.
Abia dupa ce s-au retras apele, oamenii au putut sa-si evalueze pagubele. Nu prea mai au insa nimic de recuperat: toate lucrurile sunt distruse iar munca lor de-o viata s-a dus pe apa sambetei.

Intr-un alt colt al tarii  grindina a acoperit totul. Ai zice ca a venit iarna in Floresti.

Bucatile de gheata cazute din cer sunt cat un  ou de prepelita.

Mai multe sosele din judet au fost acoperite aproape in intregime de o mantie alba. Soferii au fost nevoiti sa reduca viteza si s-o adapteze ca pentru  sezonul rece. Nici nu iti vine sa crezi ca suntem in luna iunie!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din

fericire, vremea rea nu ne va mai da batai de cap  pentru mult timp. Hidrologii au emis azi-noapte o atentionare de cod galben, valabila pentru mai multe rauri din judetele Maramutes, Bihor, Alba, Cluj, Bistrita Nasaud, Salaj si Satu Mare. Atentionarea este valabila pana in aceasta dupa-amiaza, la ora 16. Mai exista, insa si o alta informare  pentru canicula si instabilitate atmosferica, in partea de vest si sud-vest a tarii, care va expira in aceasta seara, la ora 23.