Cannelloni cu crema de pui

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:20

Din bucataria italieneasca!

Ingrediente

Foi de lasagna 500 g
Ceapa 400 g
Piept pui 1,5 kg
Ulei 80 ml
Sare 15 g
Piper 2 g
Boia dulce 15 g
Boia iute 15 g
Smantana lichida 350 ml
Cascaval 200 g

Ingrediente pentru sos alb
Unt 150 g
Lapte 1 l
Faina 100 g
Nucsoara 2 g
Sare 10 g
Piper 2 g

Mod de preparare

Se oparesc foile de lasagna.
Se curata ceapa, se spala, se toaca marunt. Se taie carnea cubulete mici. Intr-o cratita se caleste ceapa, in ulei, se pune carnea, se fierb 15 minute. Se pune smantana lichida, se da gust si se continua fierberea inca 10 minute. Cu aceasta compozitie se umplu foile de lasagna si se aseaza intr-o tava. Se pune sosul alb si cascaval ras deasupra. Se introduce in cuptor 40 minute la 175 grade.


 

Taguri: