Cano din serialul Mă numesc Zuleyha, surprins alături de familia sa! Celebrul actor Erkan Bektaş are o relație specială cu fiul lui, dar și cu cei doi părinți vârstnici pe care îi adoră și le este mereu aproape!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 iun 2022, 11:44
ma numesc zuleyha Foto(4)

Erkan Bektaş, un actor desăvârșit

Sursa: Captură KANAL D

Erkan Bektaş face parte din categoria celor mai apreciați actori ai generației sale. Publicul din Turcia l-a îndrăgit încă de la primele lui apariții pe micile ecrane.

Cu o experiență de aproape trei decenii în domeniul actoriei, Erkan Bektaş a cucerit publicul din Turcia și din străinătate cu talentul lui desăvârșit și cu o carismă aparte. Cu o ambiție de fier și cu pasiune nebună pentru actorie, Erkan a reușit încă de la primele lui apariții pe micile ecrane să dobândească admirația publicului și să ajungă unul dintre cei mai apreciați actori ai generației sale.

Dincolo de profesie, Erkan Bektaş este și un tătic fericit și mândru de fiul lui, însă își adoră enorm și părinții.

Citeste si: Motivul pentru care Luis Gabriel nu vrea s-auda de nuntă! Artistul si sotia lui, Haziran vor face doar botezul

Cano din serialul Mă numesc Zuleyha, surprins alături de familia lui

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor Erkan Bektaş încă din anul 2012, când a jucat în serialul fenomen Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în rolul Kalender Çelebi, iar ulterior acesta a

revenit la Kanal D, în rolul Eyüp, din producția Gulperi, în anul 2018, în care a jucat alături de celebra Nurgül Yeşilçay. Iar în prezent chipeșul actor poate fi urmărit în serialul Mă numesc Zuleyha, în rolul secundar Abdülkadir Keskin alias Cano, un bărbat extrem de dur și răzbunător.

Citeste si: Cine este și câți ani are Cano, asociatul lui Hakan din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată în ce producții de succes a mai jucat Erkan Bektaş și cum arată în rolul de tătic

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În prezent celebrul Erkan Bektaş are vârstă de 50 de ani, însă continuă să își surprindă fanii cu aparițiile sale în producții de mare succes. La scurtă vreme după ce și-a încheiat filmările pentru serialul Mă numesc Zuleyha, Erkan a acceptat să joace și în filmul artistic Âkif, in care a jucat de asemenea un rol dificil si solicitant. 

Dincolo de cariera lui fulminantă în domeniul actoriei, Erkan Bektaş este și un tată responsabil și iubitor pentru fiul lui, care este deja un adolescent și care intenționează să îi calce pe urme în

privința profesiei. Totodată, Erkan are mare grijă și de părințîi lui care sunt deja în vârstă și au nevoie de sprijin. Celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare o imagine în care apare alături de părintii lui, semn că îi prețuiește enorm.

Citeste si: Eyup din serialul "Gulperi", un tatic devotat in viata reala! Iata cum a fost surprins celebrul Erkan Bektas alaturi de fiul sau!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.