Cansu Dere, actrița din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, revine la Kanal D într-un nou serial tulburător. ”Infidelul”, producția care din 17 august va prezenta telespectatorilor o poveste realistă despre viață, iubire și trădare

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 aug 2022, 16:46

Cansu Dere, actrița din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, revine la Kanal D

Sursa: Captură Stirile KANAL D

Cansu Dere revine la Kanal D într-un nou serial de succes din 17 august. Actrița o va interpreta pe Asya Arslan în producția ”Infidelul”, o femeie care primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect, însă destinul i se schimbă atunci când trădarea își face apariția în viața sa.

În centru acțiunii se află Asya, personaj interpretat excepțional de Cansu Dere, una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia, cea care este bine cunoscută și pentru rolul lui Firuze în serialul fenomen “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”. 

”Infidelul”- noul serial de la Kanal D o are în centrul acțiunii de Asya, interpretată de celebra Cansu Dere

”Infidelul” spune cu realism povestea tulburătoare a femeii care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect.

Totul se va schimba radical atunci când trădarea își face apariția în viața sa. 

Povestea frumoasei Asya este cu totul impresionantă, de la o vârstă fragedă, aceasta a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit aceea de a-şi întemeia un cămin fericit. Anii au trecut, Asya a devenit un medic renumit și a reușit să-și construiască o familie perfectă alături de Volkan, un arhitect de succes. 

Citeste si: Cine este Cansu Dere, cea care va da viață personajului Asya în serialul ”Infidelul”, de la Kanal D. Celebra actriță arată impecabil la vârsta de 40 de ani

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Viața frumoasei Asya va lua o întorsătură dramatică, atunci când descoperă că soțul ei duce o viață dublă, drama femeii nu se termină aici, pentru că Asya află că soțul a falimentat afacerile familiei, acumulând datorii uriașe.

În ciuda acestor lovituri dure, Asya refuză să fie o victimă, și vrea să se răzbune pe Volkan, dar și pe toți cei care au trădat-o.  

Cansu Dere a pătruns în sufletele românilor odată cu difuzarea la Kanal D a producției fenomen “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, în rolul Firuze. De asemenea, pe Caner Cindoruk, fanii serialelor turcești l-au mai putut urmări în serialul ”Stăpâna inimii”.

Noua producție turcească va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00.

Citeste si: Burak Sergen, actorul care joacă rolul Haluk în noul serial Infidelul, se află la al treilea mariaj! Iată cine este actuala lui soție!