Cansu Dere, în doliu! Celebra actriță a suferit cumplit la aflarea tragicei vești despre decesul unui mare actor și cântăreț al Turciei! „Mă simt foarte norocoasă că am petrecut timp cu tine!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 iul 2023, 22:41

Veste cumplită pentru Cansu Dere, eroina serialului Infidelul! Renumita actriță este profund îndurerată de pierderea unui coleg și prieten apropiat! „Dragă frate Ozkan, mă simt foarte norocoasă că te-am cunoscut” Este vorba despre unul dintre cei mai apreciați și talentați actori și cântăreți ai Turciei! Iată ce mesaj trist a transmis Cansu pe contul ei de socializare!

Cansu Dere are 42 de ani și se numără printre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia, datorită talentului ei desăvârșit și a carismei sale deosebite, dovedite în multe producții în care a jucat magistral în cele două decenii de activitate pe platourile de filmare. Publicul din România a cunoscut-o pe talentată actrița încă din anul 2010, când a jucat în producția Ezel, în rolul principal, care a însemnat primul mare succes din carieră de actrița.

Această a revenit la Kanal D, câțiva ani mai târziu, în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în rolul unei cadâne. Iar în anul 2022, Cansu a reapărut pe micile ecrane în fascinantă producție Infidelul, în care a dat viață personajului principal, care de asemenea i-a adus un mare succes.

Cansu Dere, în doliu! Celebra actrița a suferit cumplit la aflarea tragicei vești despre decesul unui mare actor și cântăreț al Turciei

Cansu Dere s-a născut în 1980, în capitală Turciei, Ankara, într-o familie modestă, care i-a oferit o educație de seama, dar și sprijin pentru a-și îndeplini mărețul vis de a deveni actriță. Deși la început s-a îndreptat către o carieră în modeling, treptat Cansu Dere a realizat că nu poate să abandoneze marele ei vis din copilărie și atunci a decis să se reorienteze către domeniul actoriei.

La vârsta majoratului, Cansu Dere a decis la îndemnul părinților ei să se înscrie la Facultatea de Arheologie, pe care a absolvit-o cu brio, însă gândul ei rămăsese tot la actorie, astfel, la scurt timp, ambițioasă tânăra a hotărât să urmeze și Facultatea de Teatru. Iar în 2004, actrița a debutat pe platourile de filmare ale producției Metro Palas, care a reprezentat primul pas către cariera strălucită din prezent.

Au urmat multe roluri importante care i-au adus mari reușite de-a lungul anilor, iar cel mai recent rol jucat de frumoasa actrița a fost cel din serialul Infidelul, care de asemenea a reprezentat un mare succes pentru cariera ei. După o absență de câteva luni, Cansu Dere a revenit în atenția publicului și a presei din Turcia. Actrița a reînceput să posteze imagini inedite din viață de zi cu zi și să își informeze fanii despre noile sale proiecte și realizări.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De curând, Cansu Dere a trecut prin momente cumplite deoarece a pierdut un coleg de breaslă și un bun prieten. Profund marcată de teribilă veste, renumită actrița a publicat pe contul ei de socializare la scurt timp de la aflarea veștii despre moartea fulgerătoare a marelui actor și cântăreț Özkan Ugur, alături de care a jucat în filmul Yahsi Bați, în anul 2009.

„Dragă frate Ozkan, mă simt foarte norocoasă că te-am cunoscut, că am petrecut timp cu ține, că am lucrat cu tine și că am avut ocazia să te ascult și să te urmăresc pe scenă de nenumărate ori!”, a scris Cansu Dere pe contul ei de Instagram.