Cansu Dere, interpreta cadanei Firuze, aparitie spectaculoasa intr-o reclama!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Cansu Dere, actrita care ii da viata personajului Firuze din Suleyman Magnificul este o femeie extrem de frumoasa.

Nu e de mirare ca sultanul Suleyman a cazut prada farmecelor ei. In serial, are o aparitie plina de gratie si senzualitate reusind prin inteligenta si rabdare sa il faca pe sultan sa isi ia gandul de la focoasa si nabadaioasa Hurrem. Cu ajutorul harpei si cu dulcele-i glas care da viata versurilor unor poeti stravechi, cadana Firuze il impresioneaza pe stapanul Imperiului Otoman.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

In

realitate, Cansu Dere este la fel de senzuala si frumoasa. Actrita a avut numeroase aparintii in cele mai importante reviste din Turcia dar si in reclame. Cea mai recenta o infatiseaza pe Cansu incantata de noua vopsea de par care ii face podoaba capilara fina ca matasea si radiind in lumina zilei. IATA cateva imagini cu interpreta cadanei Firuze in cea mai noua reclama!


Cumpara in fiecare MIERCURI ziarul Libertatea cu DVD-ul din colectia "Suleyman Magnificul".
Intra pe suleyman.kanald.ro si afla cum poti castiga o excursie in Istanbul!

Cumpara in fiecare MIERCURI ziarul Libertatea cu DVD-ul din colectia" Suleyman Magnificul ". Intra pe suleyman.kanald.ro si afla cum poti castiga o excursie in Istanbul!- See more at: https://www.kanald.ro/odalisca-nigar-e2809d-iubire-tainuitae2809d-pe-platourile-de-filmare-ale-serialului-suleyman-magnificul_29234.html#sthash.U8NEeY2v.dpuf