Cansu Dere, protagonista serialului “Infidelul”, care va avea premiera la Kanal D pe 17 august, pasiune de sute de mii de euro

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 aug 2022, 11:41
video Foto(5)

Talentata actriță Cansu Dere, protagonista noului serial “Infidelul”, este o mare iubitoare de artă.

Conform știrilor apărute în presa din Turcia, frumoasa actriță Cansu Dere în vârstă de 41 de ani, are o pasiune  pentru artă. Se pare că aceasta a decis să investească o mare parte din câștigurile obținute din proiectele profesionale și aparițiile în campanii publicitare, în achiziționarea de tablouri.

Cansu Dere, protagonista serialului “Infidelul”, care va avea premiera la Kanal D pe 17 august, pasiune de sute de mii de euro

Conform acelorași surse, Cansu Dere încă locuiește într-o casă închiriată, preferând să-și investească economiile în opere de artă. Celebra actriță a participat la expozițiile și licitațiile organizate pe internet în special în perioada pandemiei, și se pare că în prezent deține peste 50 de opere de artă, în valoare de sute de mii de euro.

Citeste si: O mai țineți minte pe Firuze, cadâna preferată a sultanului Suleyman? Frumoasa actriță Cansu Dere are rol principal în noul serial difuzat de Kanal D – „Infidelul”

Telespectatorii români o vor putea admira pe talentata Cansu Dere, începând  de miercuri, 17 august, interpretând rolul principal feminin Asya Arslan, în noua producție turcească “Infidelul”, care va avea premiera pe 17 august, de la ora 20:00, la Kanal D. “Infidelul” spune povestea tulburătoare a Asyei Arslan, o femeie care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect. Destinul i se va schimba însă radical atunci când trădarea îşi face apariţa în viața sa…

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cansu Dere a pătruns în sufletele românilor odată cu difuzarea la Kanal D a producției fenomen “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” (Muhteşem Yüzyıl), în rolul Firuze.

De asemenea, a impresionat și cu partitura actoricească Eysan, din serialul “Ezel”, difuzat tot de Kanal D.

Alături de Cansu Dere, telespectatorii români îi vor putea urmări, în noul serial “Infidelul”, pe Caner Cindoruk, în rolul principal masculin, Volkan, dar și pe Melis Sezen, Burak Sergen, Özge Özder, nume rezonante ale cinematografiei turcești.

Nu ratați, din 17 august, de la ora 20:00, “Infidelul”, o poveste de viață impresionantă, despre iubire și trădare.

Noua producție turcească va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Caner Cindoruk, actorul care interpretează rolul principal masculin în serialul turcesc Infidelul, explică de ce serialul este un succes “Cu toții ne putem confrunta cu această nestatornicie a sentimentelor”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.