Cansu, din serialul “Furtuna pe Bosfor”, obsedata de sport si de mancare sanatoasa! Poze spectaculoase cu frumoasa actrita Layla Tanlar la sala

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:51

Frumoasa actrita profita de orice ocazie pentru a face sport.

Frumoasa actrita Layla Tanlar, interpreta personajului Cansu din serialul “Furtuna pe Bosfor”, al carui nou sezon va fi difuzat la Kanal D, din 2 ianuarie de luni pana vineri, de la ora 20.00, este o fana a stilului de viata sanatos si profita de orice ocazie pentru a face sport, potrivit milliyet.com.

Layla, in varsta de 19 ani, a declarat in repetate randuri ca prefera preparatele organice si, pentru a mentine stilul de viata sanatos pe care si l-a impus, isi prepara singura “pachetelul”cu hrana pe care il ia cu ea la filmari.

“Sunt perfectionista, ambitioasa si oarecum obsedata de nutritie si de sport. Am eliminat din dieta zaharul, grasimile si faina alba. Nu mananc paste. Fac prajituri cu faina de cocos si paine din faina de naut”, a deconspirat Layla “reteta” frumusetii ei.

Indragita actrita mai spune ca prietenii ei nu raspund entuziast la invitatiile sale la masa, dar are o viata sociala intensa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi

mai multe fotografii pe wowbiz.ro!