Cansu este nevoita sa ia o decizie radicala in privinta sarcinii! Afla ce intorsatura va lua viata tinerei, in aceasta seara, in "Furtuna pe Bosfor", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:52

Boala lui Cansu evolueaza rapid si destinul ei pare a fi pecetluit. Presiunile familiei sale o determina sa ia o hotarare dificila, care avea sa ii schimbe radical viata.

Dilara descopera ca cineva ii interceptase convorbirile telefonice si banuieste ca singurul care ar fi recurs la un asemenea gest este Harun, din cauza geloziei sale excesive. In vreme ce aceasta ii reproseaza sotului ei ca a actionat gresit, incercand sa o controleze, isi face aparitia Hazal, care asculta nemultumirile mamei sale. Inspaimantata, tanara se vede nevoita sa ii marturiseasca Dilarei ca ea a savarsit cumplitul gest, sub amenintarile lui Maide.

Dezamagita de comportamentul fiicei sale, Dilara o respinge, fara sa ii asculte explicatiile, alungand-o definitiv de la conac.


Pe de alta parte, Maide este daramata, in urma unei scurte vizite pe care i-o face Dilara, care ii reproseaza comportamentul avut fata de Hazal si ii interzice sa il atinga pe fiul ei, Alaz. Profund dezamagita, Maide hotaraste sa se predea pentru a-si ispasi pedeapsa.


In timpul furtunii abatute asupra familiei Gurpinar, isi face aparitia Rahmi, dupa o indelungata perioada in care s-a ascuns pentru a scapa de inchisoare.
Batranul este depistat de Keriman, care se indupleca si ii intinde o mana de ajutor.


Pe de alta parte, Maide joaca o ultima carte si o denunta pe Hazal, predand arma crimei la politie. Tanara este retinuta si se afla la un pas de a fi condamnata la multi ani de inchisoare. Intre timp, Mithat face propriile cercetari si descopera ca fostul iubit al lui Hazal traieste de fapt intr-o alta tara si ajutat de Cihan reusesc sa prezinte dovezile politistilor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Tanara este eliberata si cosmarul ei ia sfarsit. Hazal isi gaseste linistea in sanul familiei sale si decide sa o sustina indeaproape pe Cansu, pentru a depasi clipele teribile…

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?