Cansu recurge la un gest extrem! Afla ce anume va face aceasta pentru a-si alina durerea pierderii fiului ei, in aceasta seara, in "Furtuna pe Bosfor", de la ora 20.00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:54

Tanara nu reuseste sa depaseasca pierderea sarcinii si actioneaza sub impulsul instinctului matern, recurgand la un gest necugetat.

In ciuda faptului ca s-a straduit sa ii demonstreze sotiei sale ca o pretuieste mai presus de afacerile sale si si-a riscat viata retragandu-se din parteneriatul cu mafia balcanica, Harun se confrunta cu lipsa de incredere a Dilarei, care inca are banuieli in privinta acestuia. Harun incearca sa descopere mai multe detalii despre ceea ce a determinat-o pe Dilara sa ii ascunda ca Ozan este fiul lui, insa aceasta evita subiectul, cerandu-i rabdare.


Intre timp, Dilara si Cihan ii sunt alaturi fiicei lor, Cansu, care impreuna cu Deniz fac eforturi pentru a ajuta financiar orfelinatul in care tanara isi descoperise alinarea dupa pierderea bebelusului ei. Reunirea familiei il tulbura din nou pe Harun, care nu suporta gandul ca sotia lui continua sa se vada cu Cihan.


Pe de alta parte, Cansu trece prin momente cumplite atunci cand descopera ca micutul de la orfelinat, care ii alina dorul de fiul ei, a fost infiat.
Tanara nu reuseste sa treaca peste lovitura crunta primita si recurge la un gest extrem…

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti