Cantarea  aproape un sfert de tona, s-a apucat de slabit si a dat jos 130 de kilograme, dar a ramas cu 40 de kilograme pe piele care atarna! Dumnezeule, cum poate sa arate...

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:56

Emma Lovell a crezut ca isi va schimba viata in bine daca va slabi, dar acum e ingrozita de fiecare data cand se uita in oglinda.

Emma are 35 de ani si ajunsese sa cantareasca 220 de kilograme si era sigura ca nimeni nu o va iubi din cauza aspectului fizic, asa ca a luat decizia de a slabi drastic. Dupa ani in care se ingrasa fara sa manance fast food sau alte alimente periculoase, doctorii au descoperit ca sufera de un sindrom rar: organismul ei nu tolera carbohidratii, care formau o mare parte din dieta ei.

A apelat la chirurgie gastrica pentru a-si micsora stomacul. A avut nevoie de 5 ani de diete si pregatiri pentru a fi gata de operatie, apoi, dupa intereventie, a inceput sa salbeasca incredibil de repede. In prima luna slabise deja 20 de kilograme.

Desi acum cantareste mai putin de jumatate decat maximul greutatii pe care o atinsese, viata ei e un cosmar. Pentru ca a slabit o greutate uriasa intr-un timp scurt, a ramas cu zeci de kilograme de piele lasata, din cauza careia corpul ei arata mai rau ca atunci cand era grasa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ea vrea sa se opereze din nou pentru a indeparta pielea lasata, insa aceasta e considerata operatie estetica si nu e decontata de sistemul asigurarilor de sanatate, asa ca trebuie sa o plateasca singura si incearca sa stranga bani printr-o platforma online de donatii.