Cantarea la nastere 620 de grame si a stat un an in spital. Cum arata acum micutul caruia doctorii nu ii dadeau NICIO SANSA!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:27

Un baietel care cantarea doar 620 de grame la nastere a ajuns pentru prima data acasa, la aproape un an de la nasterea prematura.

Trevor Frolek s-a nascut in statul american Dakota de Nord cand mama sa era insarcinata in doar 23 de saptamani. Bebelusul era atat de mic incat verigheta tatalui ii cuprindea piciorul.

Trevor a dovedit ca este un luptator din primele zile de nastere si a devenit din ce in ce mai puternic, in perioada in care a fost ingrijit in sectia de Terapie Intensiva a unui spital local.



"Erau zile in care plecam si nu stiam daca va mai fi in viata cand ne intoarcem. E cea mai mare rasplata sa il vedem bine", a declarat Erin Kuehl, una din asistentele care l-au ingrijit pe Trevor.

Trevor este asteptat acasa de surioara lui mai mare. In curand, el va mai avea un frate sau o sora, pentru ca mama sa e insarcinata din nou.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.