Cantarea peste 120 kilograme, dar a SLABIT DRASTIC dupa ce a aflat ca logodnicul a inselat-o! Vezi in BUNACIUNE s-a transformat!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:43

Karen Reidy, o femeie in varsta de 40 de ani din Marea Britanie, era in focul pregatirilor de nunta cand a aflat ca logodnicul a inselat-o.

Femeia avusese mereu probleme cu greutatea. Ajunsese sa cantareasca peste 120 de kilograme si credea ca niciodata nu va reusi sa scape de kilogramele in plus. Isi dorea sa aiba o silueta normala varstei si inaltimii sale, insa nu prea depunea eforturi in acest sens.

Avea langa ea un barbat pe care il iubea si alaturi de care credea ca va ramane pentru tot restul vietii. Chiar daca exista o diferenta de varsta intre ei, iubitul ei era mult mai tanar decat ea, avea doar 26 de ani in momentul in care s-au cunoscut, Karen nu vedea acest lucru

un impediment in calea fericirii lor.

Numai ca cu putin timp inainte de nunta, Karen a aflat ca logodnicul ei nu numai ca a inselat-o, dar avea alta relatie in paralel.

" Logodnicul meu era cu 12 ani mai tanar ca mine, insa l-am iubit enorm. Era femecator si foarte increzator in fortele proprii. Am suferit mult, a insemnat totul pentru mine", a declarat Karen Reidy pentru The Mirror.

Dupa acest eveniment, Karen a slabit foarte mult. Mai intai a fost pe fond de stres, insa apoi si-a schimbat total regimul de viata. A ales sa manance sanatos si sa faca mai multa miscare. Rezultatele nu au intarziat sa apara. A slabit 50 de kg!


Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: mirror.co.uk

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?