Cantarea un sfert de tona, insa a cum a slabit 150 de kilograme! Uite cum arata barbatul care a ramas cu 5 kilograme de piele

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:56

A primit cel mai frumos cadou de ziua lui... va scapa de 5 kilograme de piele.

Marius a reusit ce multi nici nu viseaza. Acum doi ani cantarea un sfert de tona.   Era captiv in propriul corp si aproape ca nu se mai putea misca. isi pierduse orice speranta ca issi va mai vedea fiul crescand. Intr-o buna zi, medicii au decis sa ii micsoreze stomacul. Operatia si vointa lui de fier au facut ca barbatul sa slabeasca 150 de kilograme. Acum se uita fericit la hainele in care abia incapea altadata.

Si acum...merge
pe bicicleta cat e ziua de lunga. Parca ar vrea sa recupereze anii in care nu s-a putut misca.
Omul nu este insa pe deplin fericit. Cele 150 de kilograme au lasat in urma 5 kilograme de piele moarta care nu il lasa sa traiasca normal.

Barbatul e socat de cate ori se uita in oglinda si spune ca se simte prizonier in doua corpuri. Are senzatia ca in permanenta cara ceva in brate.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Astazi, cand a implinit 35 de ani, a primit cel mai frumos cadou. Medicii l-au programat la operatia in care ii vor recroi pielea lasata in urma pierderii celor 150 de kilograme.

O astfel de operatie costa 5 000 de euro, insa medicii au decis sa o faca gratis.

Acum Marius va avea sansa sa ii indeplineasca fiului sau cel mai mare vis: sa mearga impreuna la strand.

 

Taguri: