Cântăreața celebră care este virgină la 27 de ani: "E minunat să simți acel respect"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 feb 2021, 06:55
Ally Brooke e în continuare virgină

În vârstă de 27 de ani, cântăreața Ally Brooke de la cunoscuta trupă "Fifth Harmony" susține că este virgină.

Ally Brooke a dezvăluit că este în continuare virgină într-un interviu. Artista spune că vrea să se mărite virgină.

Ally Brooke își va lansa autobiografia pe 13 octombrie, iar cartea conține și mărturii despre faptul că a reușit să se mențină virgină până la această vârstă.

„Am pus asta în cartea mea și am vorbit deschis despre acest subiect. Am fost curajoasă. Mă bucur foarte mult că am putut să împărtășesc asta cu fanii mei”, a declarat Ally Brooke, potrivit Spynews.ro.

Cântăreața a recunoscut că există persoane care râd de ea sau care nu o cred, dar a mărturisit că s-a obișnuit și că nu o afectează.

„Au fost momente când oamenii râdeau de mine sau aveau îndoieli, dar eu știu adevărul”, a declarat cântăreața. În ciuda acestor reacții însă, majoritatea au fost pozitive. Totodată, iubiții pe care i-a avut au înțeles decizia ei.

„E minunat să simți acel respect. Nu am simțit nicio presiune”, a precizat cântăreața. 

Și la Puterea dragostei a fost o concurentă virgină!

Și la Puterea dragostei, în sezonul 1, am avut o concurentă care a susținut că este virgină. "Am mai fost cu băieți, dar doar așa, gagicăreală. Sunt neprihănită", spunea Simona Braboveanu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La fel ca și în cazul lui Ally Brooke, au existat concurenți care au privit cu neîncredere anunțul ei.

Simona Braboveanu s-a îndrăgostit de celebrul cântăreț Culiță Sterp, dar, cu toate că au încercat să formeze un cuplu, nu a mers între ei. Simona s-a îndrăgostit de celebrul interpret în timp ce acesta a stat o săptămână la Puterea dragostei, venind să își viziteze fratele, pe Iancu.

Culiță chiar spunea, dar în glumă, că ar putea rămâne de tot în casă, în ciuda evenimentelor numeroase pe care le avea.

”Am fost împreună și mi-a părut rău că nu a mers. Eu, ca să vă spun drept, în casă, doar de Culiță mi-a plăcut. M-am îndrăgostit de el rău de tot! Acesta este adevărul, de ce să vă mint. Însă, nu a fost să fie, lui îi plăceau fetele, iar eu l-am vrut doar pe el”, declara Simona Braboveanu pentru WOWbiz.ro. 

"Am cunoscut-o pe Simona cât de cât în emisiune și am constatat că este genul de femeie care vrea să conducă un bărbat, iar eu sunt genul de bărbat care nu dorește să fie condus într-o relație. În concluzie, nu îmi place așa, nu ne potrivim. Nu mă regăsesc în tiparul de bărbat dorit de Simona…   Am încercat mai mult, dar… Nu am putut rămâne cu ea după ce am ieșit din casă! Mi-a fost imposibil", mărturisea și Culiță Sterp, citat de aceeași sursă.