Cântăreața Lora a avut de suferit din cauza unor persoane rău intenționate: „Multe vipere au încercat să-mi distrugă viața”. Ce a pățit artista

Author: Diana Ghita

Lora, în cadrul interviului

Sursa: Instagram; Captură YouTube

Recent, Lora a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate, unde a vorbit despre oamenii care au dezamăgit-o. Vedeta a făcut chiar și un clip special despre aceste persoane.

Lora este o celebră artistă din România. Aceasta este foarte apreciată de către public, acumulând milioane de urmăritori pe Instagram.

Ce a postat Lora pe Instagram

În cadrul interviului la care a fost invitată, vedeta a fost întrebată despre un videoclip postat pe pagina ei personală de Instagram, la începutul acestei săptămâni.

Aceasta a publicat un filmuleț în care părea foarte veselă și zâmbitoare, iar pe fundal rula un sunet în care se vorbea despre cât de manipulatori pot fi unii oameni.

În descrierea clipului, Lora a scris despre același lucru, spunând că multe persoane au încercat să o compromită, însă nu au reușit.

„Multe vipere manipulatoare deghizate în victime au încercat să-mi distrugă reputația, cariera, viața. Am crezut că vor reuși, dar mai mult am crezut în protecția mea Divină. Aveți grijă de voi.”, a fost mesajul transmis de cântăreață.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de LORA (@loraofficial)

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Oana Radu, imagini din noua casă după ce s-a scris că s-ar fi despărțit de Cătălin Dobrescu! Artista a renunțat și la verighetă

Ce a spus Lora despre oamenii cu care a avut de a face

În cadrul emisiunii, artista a explicat, concret, de ce a scris aceste lucruri.

Ea a dezvăluit faptul că mulți oameni s-au apropiat de ea doar pentru că aveau diverse interese ascunse, fiind atrași nu de calitățile ei, ci de faima pe care o are.

„Au fost multe situații, oameni care mi-au fost alături doar ca să dea bine și au văzut că sunt pe o pantă ascendentă, au simțit ei că e atenție și lumină multă și când au văzut că eu nu sunt ahtiată după asta și că nu sunt fană a petrecerilor cu toate mondenitățile, n-au mai fost atât de interesați.”,

a explicat Lora.

Ea a mai povestit că, la acea vreme, a fost foarte afectată de această falsitate a persoanelor pe care le-a avut în jur, întrucât s-a implicat foarte mult în prieteniile pe care le-a legat cu acestea: „ Eu am fost foarte credulă și am pus mult suflet și m-a durut când m-am trezit”.

Întrebată despre ce lecții a deprins din aceste experiențe neplăcute cu oamenii, Lora a răspuns că a învățat să nu mai sufere așa ușor și să se prețuiască mai mult pe ea.

Deși este o persoană deschisă și prietenoasă, a învățat să fie precaută înainte de a primi noi persoane în viața ei.

„În primul rând, înveți să nu te mai consumi, să-ți valorifici un pic mai mult darurile.(...) Eu sunt drăguță, dar în același timp mi-am păstrat o protecție, nu-ți dau 10 din oficiu.”, a adăugat artista.

Citește și: Shakira a dezvăluit cine a ajutat-o să facă melodia de despărțire ce a cucerit o lume întreagă

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.