Cantareata Maria Andreea, intalnire inedita cu Hande Ercel si Kerem Bursin in Turcia!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 10 aug 2021, 17:53
video Foto(6)

Intalnire de senzatie a cantaretei Maria Andreea cu celebrii actori Hande Ercel si Kerem Bursin, in Istanbul.

Cantareata Maria Andreea, cunoscuta si sub numele de Reina, s-a intors recent din Istanbul unde a fost pe platourile de filmare de la cel mai iubit serial la ora actuala: ”Sen Cal Kapimi”/”Bate la usa mea”. Artista a reusit sa surprinda cateva imagini inedite cu indragitii protagonisti, Hande Ercel si Kerem Bursin, dar si cu celebra actrita Neslihan Yeldan.

Intalnire de senzatie cu Hande Ercel si Kerem Bursin in Turcia!

Maria Andreea ne-a relatat cum a fost experienta intalnirii sale uluitoare cu frumoasa actrita Hande Ercel si Kerem Bursin, ce emotii si sentimente au incercat-o, dar si cum sunt actorii in viata reala, in spatele camerelor de filmat.

"Datorita prietenei mele, Ancuta Paslaru, care sta de 20 de ani in Istanbul si deschide orice usa iti doresti, am reusit si am ajuns in locurile unde filmeaza actorii din Sen Cal Kapimi.

Ba mai mult, am vizitat si una din vilele private de pe malul Bosforului unde s-au filmat foarte multe seriale si filme turcesti. (Cukur, Kiralik Ask, Fiicele doamnei Fazilet, The protector). Am fost cu sora mea mai mica Victoria care este si ea pasionata de acest serial si de limba turca si a fost o mare bucurie sa putem sa ne intalnim cu Hande si Kerem.

Le-am luat cateva cadouri dragute legate de Dracula, iar pentru ca Hande este pasionata de moda, i-am dus si niste haine de la un brand romanesc. Am fost extrem de incantate pentru ca deja a purtat pantalonii. Nu ne gandeam ca va avea timp sa deschida cadoul, mai ales sa-l si poarte. Cu ambii am vorbit in engleza si au fost minunati. Sunt la fel de frumosi si in realitate.

Din cauza pandemiei, a trebuit sa purtam masca in fotografiile cu ei, dar chiar si asa, am zambit cu ochii. Suntem extrem de fericite pentru ca am reusit sa-i intalnim, ne-am indragostit de ei de cand am vazut primul episod, iar eu am gasit foarte mare asemanare intre mine si Hande, mai ales in gesturi. Si am aflat imediat de ce: suntem nascute in aceeasi zi, 24 noiembrie.

I-am spus si ei si a fost foarte incantata. Mai mult, am vazut putin si cum se filmeaza. Este o echipa foarte mare, se lucreaza la un alt nivel. A fost o onoare sa vedem cum trag cadrele. Am postat si noi cateva scene. Puteti sa vedeti mult mai multe pe pagina mea de instagram: mariaandreeaofficial.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Speram ca si in Romania sa se difuzeze serialul cat mai curand pentru ca in prezent este vandut in 42 de tari. Merita. A fost vandut si la Telemundo, celebra casa de seriale din America Latina. M-a impresionat chestia asta! Eu cum sunt legata de lumea latino, stiu cam tot ce e acolo in muzica si seriale. Inainte, vindeau ei catre Europa, acum vor seriale europene. Mi se pare foarte tare!

Oricum este cel mai frumos serial pe care l-am vazut in ultimii ani. Ei joaca de parca sunt prietenii tai, asa bine transmit emotia. De abia astept sa-l vad si aici."

Cantareata Maria Andreea este cunoscuta publicului in Romania datorita pieselor "Reina" si "Imperial", pentru faptul ca s-a intalnit cu celebrele artiste Thalia si Natalia Oreiro, dar si pentru dublul rol de cantareata jurnalista (i-a luat interviu in Miami in exclusivitate pentru Romania artistei Lara Fabian, difuzat la Kanal D, in 2018).