Cantareata Mirela Radu a luat o decizie radicala: vrea sa scape cat mai repede de kilogramele in plus. Iata ce metoda revolutionara a incercat!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:30

Adio, carnuri fripte in ceaun si sharoma cu de toate. Cantareata Mirela Radu a reusit sa scape, in 3 luni, de aproape 25 de kg.

Mirela Radu a dat militaria jos din pod si, de la Sfantul Ion incoace, n-a mai pus gura pe sunculite ori pe sarmale. Dupa ce s-a infruptat, pe nerasuflate, din grasunul sacrificat la Craciun, acum vrea sa faca loc mielului de Paste. Iar de mai bine de trei luni, a pus osul la treaba. Artista nu mai transpira in fata gratarelor, ci la sala. Cu un regim strict si cu electrostimulare a reusit o performanta greu de imaginat.

A slabit 25 de kilograme.

Apuse-s vremurile cand porcul era cea mai buna leguma. Cantareata de muzica populara nu se lasa pana cand nu va fi ca trasa prin inel. Si-a mai subtiat ea gleznele, pe la mall, cu fetele, insa recunoaste cu mana pe inima: ce face la sala, nici cu tonifiatul de la sapa nu se compara.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Radem, glumim, dar mai si muncim.

Sa vedem, Mirela, daca ai sa te mai tii de treaba si peste o saptamana, cand vine Pastele. E lucru recunoscut ca, gurmanda din fire, artista cu greu poate sta departe de platoruile incarcate.