Cântăreața Xonia suferă de o boală rară. Artista este de nerecunoscut

Author: Ana Dinu
Actualizat: 30 iul 2022, 02:25
Xonia suferă de o boala rara
Sursa: Instagram

Xonia se confruntă cu o boală extrem de rară care îi dă mari bătăi de cap. Artista a ajuns să fie de nerecunoscut. Cu ce boală se confruntă cântăreața?

Xonia este o artistă extrem de apreciată la noi în țară. Vedeta a trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului și, acum, când credea ca totul merge în direcția bună, problemele de sănătate s-au năpustit asupra ei. Cântăreața suferă de o boală foarte gravă.

Cu ce boală se confruntă Xonia

Artista este deschisă atunci când vine vorba despre lucrurile care se petrec în viața ei, astfel aceasta le-a împărtășit fanilor că suferă de o boală gravă. Chiar dacă în acest moment a reușit să o țină sub controla, anul trecut artista

ajunsese de nerecunoscut.

Cântăreața avea fața umflată și toată lumea o critica, reproșându-i că a exagerat cu operațiile estetice. Fața vedetei era extrem de deformată și nu mai semăna deloc cu artista.

Aceasta a fost nevoită să urmeze un tratament extrem de dur, pentru că boala poate reveni în orice moment și situația se poate agrava. Xonia suferă de o boală autoimună, pentru care trebuie să urmeze un tratament extrem de dur, care îi provoacă stări de greață.

Citeste si: Xonia, PICTORIAL INCENDIAR pentru promovarea celei mai recent single. Uite cat de bine arata!

Pentru că nu se înțelege prea bine cu tratamentul, aceasta încearcă chestii naturiste, dar nimic nu are efect.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vedeta nu este pregătită să vorbească despre diagnosticul final, pentru că este unul dur și își dorește puțină intimitate.

”Am început un nou tratament, nu mi-a fost prea bine în ultimele luni. Sunt mai bine acum, sunt sub observația medicului, să se asigure că este totul în regulă cu noua schemă de tratament.

Nu sunt pregătită să discut despre diagnosticul meu, este vorba despre o boală autoimună. Am încercat un tratament mai puțin dăunător, am încercat să îmi aplic foarte multe lucruri naturale, plus mediație, credință”, a

declarat Xonia.

Xonia se confruntă și cu stările de anxietate

Starea artistei este ceva mai bună, față de anul trecut, însă nu a reușit să se refacă total nici măcar psihic. Aceasta încă se confruntă cu atacurile de panică și starea de anxietate, dar încearcă să le amelioreze prin intermediul terapiei, ascultă muzică, meditează și analizează situațiile atent.

Vedeta se teme cel mai tare să nu ajungă la operație, dacă ceva nu va merge bine va trebui să-și piardă o parte din organe, speră, totuși, ca noul tratament să meargă bine.

Citeste si: Xonia, dezvaluiri despre nunta Andei Adam! Iata va arata rochia miresei si uite cine vor fi domnisoarele de onoare