Cantareau, impreuna, 320 de kilograme, inainte de a incepe o dieta drastica care le-a schimbat viata. E de necrezut cum arata acum. Familiile lor sunt in lacrimi de fericire

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:14

Cei doi tineri erau indragostiti, dar nefericiti din cauza greutatii.

Lisa Berg si partenerul ei, Johnathon VanBuskirk, doi tineri din statul american Michigan, cantarea umpreuna aproape 320 de kilograme. Lisa cantarea 12 de kilograme cand l-a intalnit pe John, care ajunsese sa cantareasca 180 de kilograme cu cateva luni inainte.

John a fost primul care a tinut regimul care avea sa-i schimbe viata si a reusit sa dea jos, in 6 luni, 33 de kilograme. Succesul sau a convins-o pe Lisa, in varsta de 23 de ani, sa slabeasca.

Cei doi s-au mutat impreuna si acum arata de nerecunoscut. Ea a slabit 48 de kilograme iar John e mai slab cu 100 de kilograme.

Ei au renuntat la dulciuri si bauturi acidulate si au inceput sa consume mai multe fructe. Au inlocuit statul in casa, la televizor, cu mersul pe bicicleta si plimbrile lungi in natura, care i-au ajutat sa slabeasca si sa isi tonifice muschii.

Din pacate, dieta stricta a lasat si urme.
Pielea de pe corp s-a lasat si cei doi au avut nevoie de mai multe operatii estetice de indepartare a excesului de piele de pe corp iar John mai are nevoie de inca 15.000 de dolari pentru a scapa de pieela de pe spate si piept.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul