Cantareste 300 de kilograme si se uraste pentru asta! Vezi ce metoda neobisnuita a ales acest barbat pentru a slabi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:38

Richard Widmark Jr sufera de obezitate morbida si cantareste nu mai putin de 300 de kilograme.

Barbatul marturiseste intr-un interviu acordat unei publicatii britanice ca se uraste pentru felul in care arata si pentru stilul de viata total nesanatos pe care l-a adoptat de cativa ani de zile.

"Cand te urasti atat de mult iti doresti sa mori. Am intrat intr-o depresie atat de grava incat am avut si o tentativa de sinucidere. Din fericire nu mi-a iesit si, ulterior, am decis ca nu aceasta este rezolvarea problemelor pe care le am", a declarat el.



Dorind sa faca o schimbare radicala Richard a ales o metoda mai putin obisnuita pentru a slabi: s-a apucat de lectii de yoga. Dupa doar 2 luni spune ca rezultatele sunt vizibile si ca se simte mai bine ca niciodata.

Unul dintre lucrurile care il motiveaza este si comunitatea numeroasa pe care a strans-o pe pagina lui de Facebook, care il sustine si il incurajeaza in demersul lui.
Imaginea de mai jos, spre exemplu, a strans aproape 60.000 de like-uri si peste 5.000 de comentarii:

My yoga teacher took this of me today. When I look at this my first reaction is of disgust. I didn't see what my teacher...

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Posted by The Raw Xperience on Wednesday, April 1, 2015


"Anii in care mi-am batut joc de mine nu se sterg peste noapte, insa cu sprijinul

prietenilor mei din toata lumea voi reusi sa duc la capat aceasta calatorie. Yoga ma ajuta foarte mult, iar efectele sunt nebanuite", marturiseste Richard.

In afara de sedintele de yoga, pe care le face de 3 ori pe saptamana sub supravegherea unui profesor, barbatul si-a schimbat drastic si regimul alimentar: acum bea doar sucuri naturale si consuma doar mancaruri vegetariene.