Cantaretele de la noi, adevarate SIRENE ademenitoare! Uite ce trupuri sculptate au

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:44

Sirenele de pe vremuri ademeneau marinarii cu glasul lor, cântaretele noastre au descoperit, însa, ca barbatii sunt mult mai sensibili la muzica formelor...

Asa ca, în pauzele dintre concerte, nu ezita sa-si arate nurii pe plajele lumii... Iar succesul e garantat! Admirati-le!
Trupurile lor lenevesc la soare, acoperite doar de costume de baie extravagante, in culori vii, care iau ochii domnilor.
Corina, Anda, Andreea Banica, Sore si Delia Matache sunt doar cateva dintre divele care se bucura de razele soarelui in aceste zile.

Vedetele nu rateaza nicio ocazie sa si poarte cu mandrie costumele de baie minuscule pe trupurile lor, cum altfel, daca nu perfecte!

Anda Adam a lucrat multe ore la sala
si se vede! Priviti ce brate si picioare parca sculptate afiseaza. Ca sa nu  mai vorbim de posteriorul bine definit.

Ne indreptam privirile spre o alta blonda! Delia- parca de o luna de zile ar trai doar imbracata in costum de baie! Cat e ziua de lunga artista umbla mai mult dezbracata spre deliciul trecatorilor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Si ce daca e mama, cantareata Corina Bud e mandra in toate cele de corpul ei....

Sarcina nu i-a adus prea multe kilograme in plus si, cu un pic de munca, aproape a reusit sa revina la formele initiale.

O alta mamica sexy, Nicoleta Luciu, nu se sfieste sa defileze in costum de baie! Dar Nicoleta, ce s-a intamplat cu trupul tau tras prin inel? Dar vara e abia la jumatate si cine stie cite aparitie nu ne vor mai atrage atentia!