Cantaretul cu privire ANGELICA - Ozzy Osbourne, asa cum nu l-ati vazut NICIODATA! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:30

John Michael Osbourne - cunoscut drept Ozzy Osbourne s-a nascut pe 3 decembrie 1948, in Birmingham si a devenit cunoscut in intreaga lume deoarece este solistul si fondatorul celei mai cunoscute formatii de heavy metal din toate timpurile, Black Sabbath.

Tatal sau a fost muncitor, iar mama sa, Lilian, a lucrat pentru firma constructoare de masini. Ozzy a fost al patrulea din cei sase copii ai cuplului Osbourne, cu inca un frate si trei surori.

 

Inca de mic celebrul vocalist a avut mari deficiente de vorbire, iar in timpul scolii a suferit din aceasta cauza deoarece a fost adesea abuzat de invatatori din acest motiv. Astfel la varsta de 15 ani a abandonat scoala si a lucrat ca muncitor in constructii, in diverse service-uri auto si ca instalator. Cantaretul

a petrecut sase saptamani in inchisoare fiind acuzat de furt dintr-un magazin de haine. 

 

De-a lungul timpului si infatisarea lui Ozzy a avut de suferit, viata dezordonata, noptile pierdute, abuzul de droguri si alcool si-au pus amprenta pe infatisarea fondatorului trupei Black Sabbath.

 

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 

Iti place cum arata Ozzy Osbourne in tinerete?

Sursa:

Wikipedia

 

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?