Cântărețul Florin Decuseară s-a stins din viață la vârsta de doar 46 de ani. Artistul a căzut de pe Centrala de la Cernavodă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 iun 2024, 12:48

Florin Decuseară s-a stins din viață la vârsta de 46 de ani

Sursa: Facebook: Florin Decuseară

Cântărețul Florin Decuseară s-a stins din viață la vârsta de doar 46 de ani, după ce a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă.

Cântărețul Florin Decuseară a părăsit această lume la vârsta de doar 46 de ani, lăsând în urmă un gol imens în industria muzicală. Vestea tragică a decesului său a fost adusă la cunoștința publicului de către apropiații săi, care au folosit platformele de socializare pentru a împărtăși durerea lor și pentru a aduce un ultim omagiu artistului.

Florin Decuseară s-a stins din viață la vârsta de doar 46 de ani

Florin Decuseară, cunoscut cântăreț român în vârstă de 46 de ani, a fost implicat într-un grav incident la Centrala de la Cernavodă, unde a căzut de la înălțime, notează Gândul. La momentul sosirii echipajelor medicale, artistul se afla în stop cardiorespirator și a fost supus manevrelor de resuscitare timp de aproximativ 15 minute.

Citește și: Un cunoscut rapper din România a decedat într-un accident rutier. Fanii și apropiați nu-și revin din șoc: „Prea tânăr a plecat dintre noi”

Artistul a fost transportat de urgență la spital cu un elicopter SMURD, unde a fost intubat și conectat la ventilatorul mecanic pentru a-i asigura suportul respirator necesar. Chiar și așa, Florin Decuseară a pierdut lupta cu viața.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

”La data 18 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cernavodă s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 17 iunie a.c. un bărbat ar fi căzut de la înălțime în incinta centralei nucleare. Din cercetările efectuate polițiștii au constatat că bărbatul, de 47 de ani, s-ar fi aplecat peste o balustradă și ar fi căzut de la înălțime. Cercetările sunt efectuate în continuare de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cernavodă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitatea și sănătate

în muncă” au transmis polițiștii în urma incidentului, conform sursei menționate anterior.

Familia și prietenii sunt în stare de șoc

Familia și prietenii lui Florin Decuseară sunt copleșiți de durere în urma tragicului incident de la Centrala de la Cernavodă. Cântăreț cunoscut în mediul muzicii de petrecere, acesta era apreciat pentru talentul său și pentru energia pozitivă pe care o transmitea în fiecare apariție.

Citește și: Doliu în lumea teatrului românesc! Marele actor Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani

În paralel cu cariera sa artistică, el lucra și pe postul de tehnician la centrala nuclearoelectrică Cernavodă, unde a și avut loc incidentul nefericit. Împreună, familia și comunitatea muzicală se mobilizează pentru a oferi sprijin și pentru a păstra vie memoria celui care a adus bucurie și distracție în viața multora.

„Cutremuraţi în adâncul sufletului am aflat cumplita veste a plecării dintre noi la cele veşnice a bunului nostru prieten, Florin DECUSEARĂ. Dumnezeu să-l așeze într-un loc special, de unde să ne vegheze pe noi, cei care l-am iubit şi prețuit! Chiar dacă vărs lacrimi pentru pierderea ta, sunt onorat să-mi amintesc de unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut vreodată. Dumnezeu să te ierte și să-ți găsești pacea printre stele, prieten drag. O stea printre stele. Sincere condoleanțe și putere familiei pusă la grea încercare în aceste momente grele.”, a scris un apropiat pe pagina sa de Facebook.