Cantopexia, operația la care a apelat recent Bianca Drăgușanu pentru a avea „ochi de pisică”! Cât de mult costă această intervenție

Autor: Lavinia Medrea
Cantopexia, operația la care a apelat recent Bianca Drăgușanu pentru a avea „ochi de pisică”! Cât de mult costă această intervenție
Sursa: Facebook Bianca Drăgușanu

Cantopexia este o operație estetică foarte la modă în lumea vedetelor. Multe vedete cunoscute de peste hotare au optat pentru „ochii de pisică”, precum și Bianca Drăgușanu.

Cantopexia este o operație estetică la care multe vedete apelează pentru a avea „ochi de pisică” inclusiv Bianca Drăgușanu. Cât costă o astfel de intervenție, se întreabă toată lumea.

Cât de mult costă o cantopexie, operația estetică la care a apelat Bianca Drăgușanu de curând

Pentru ca această operație estetică să iasă exact așa cum își dorește, Bianca Drăgușanu  a bătut drumul până la Cluj pentru a face cantopexia la medicul ei estetician favorit.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Cătălin Botezatu! Care a fost motivul despărțirii: „Este un om foarte...''

Cum Bianca Drăgușanu nu ține cont de bani atunci când vine vorba de persoana ei, vedeta a scos nici mai mult, nici mai puțin de 2.500 de euro pentru cantopexie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce este cantopexia? Care este procesul operației estetice la care apelează multe vedete

Cantopexia este o intervenție chirurgicală la nivelul ochiului prin care se unesc cele doup pleoape ale ochiului, superioară și inferioară, în unghiul extern al ochiului, după care se face ridicarea unghiului extern al ochiului.

Citeste si: Bianca Dragusanu, marturisiri fara perdea, la Teo Show! Incredibi! Care a fost cea mai mare suma pentru care si-a vandut imaginea!

Multe vedete apelează la această operație estetică din cauza vârstei dar și dorința de a obține o privire europeană sau asiatică. Este de reținut că, înainte de cantopexie, pacientul trebuie să fie consultat de un oftalmolog.

Belinda, Penelope Cruz și Shakira se numără printre vedetele care au apelat la cantopexie

Belinda a apelat la sfârșitul lunii ianuarie 2021 la mai multe operații estetice, printre care și cantopexia.

De asemenea, Penelope Cruz a apelat la aceeași operație în 2018, Shakira în 2021, Henry Cavill, renumitul Superman, în 2020 și Eiza Gonzales, Margot Robbie și Dua Lipa.

Pe lângă faptul că a declarat că operația de cantopexie este cea mai ușoară intervenție la care a apelat, Bianca Drăgușanu a mărturisit că ar vrea, curând, să-și schimbe implanturile mamare, pentru a fi complet mulțumită cu modul în care arată. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.