Capitala in sezonul estival. Mai putini bucuresteni, mai multi turisti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:11

Strazi pustii, masini putine, parcuri goale, parca toata lumea ar fi plecat la mare sau la munte. Asa ca stai si te intrebi: oare pe cine mai gasesti in capitala noastra draga?

Daca bucurestenii au ales sa paraseasca orasul pe perioada verii, aflati ca in acest sezon, chiar si pe canicula, Bucurestiul este vizitat in mod cu totul neasteptat de turistii straini. Inarmati cu aparate de fotografiat si rucsacuri in spate strainii au luat la pas capital. Nu-i deranjeaza nimeni, caci orasul este gol, asa ca se pot bucura in voie. Va intrebati cine ne calca pragul in zilele toride de vara? Polonezii, englezii, turcii si chiar japonezii!

Bucurestenii care nu ajung la mare din motive financiare, aleg strandul, varianta cea mai ieftina.
Apa este, nisipul nu lipseste, bronzul este asigurat, asa ca inlocuiesc valurile marii, cu apa rece din bazin. Sa fii sofer zilele acestea prin Bucuresti este o adevarata placere. Numeri pe degete masinile care se opresc la un stop. Dar visul frumos se va spulbera cat de curand. In mai putin de o luna capitala va redeveni un furnicar, cu multa aglomeratie si trafic infernal.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.