CAPRICORN: 10 lucruri inedite despre zodia Capricorn. De ce se spune că acești nativi ai zodiacului sunt orgolioși?

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 02 aug 2022, 14:15

Tot ce trebuie să știi despre zodia Capricorn

Sursa: canva.com

CAPRICORN, 10 lucruri inedite despre nativii din zodia Capricorn. Descoperă adevărul despre persoanele care s-au născut în această zodie.

10 lucruri inedite despre nativii din zodia Capricorn. Persoanele născute în acest semn zodiacal vor munci mereu pentru a-și atinge obiectivele, standardele lor sunt înalte, iar orgoliul este pe măsură. Află care sunt cele 10 adevăruri pe care trebuie să le știi despre zodia Capricorn.

CAPRICORN: 10 lucruri inedite despre zodia Capricorn. Când începe zodia Capricorn?

ZODIA CAPRICORN PERIOADĂ. Capricornul este o zodie de Pământ, ceea ce înseamnă că deși acești nativi mai au momente în care dau impresia că sunt cu capul în nori,

în realitate, ei sunt foarte conectați la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Capricornii sunt raționali, muncitori și sinceri. Zodia Capricorn începe pe 21 decembrie și se termină pe 20 ianuarie. 

Descoperă 10 lucruri inedite despre zodia Capricorn, lucruri pe care cu siguranță le-ai remarcat la persoanele din viața ta care sunt născute în acest semn zodiacal.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

1. Nu au încredere în cei din jur

Cei care vor să le câștige încrederea Capricornilor trebuie să se înarmeze cu foarte multă răbdare. Acești nativi ai zodiacului sunt foarte greu de convins și de fiecare dată vor căuta să verifice din mai multe surse o informație. Capricornii le acordă toată încrederea doar persoanelor care, de-a lungul timpului, le-au dovedit acestor nativi că merită să fie luate în serios.

2. Vor mereu mai mult

Capricornii nu se mulțumesc cu puțin și, de foarte multe ori, chiar și atunci când ajung la un nivel înalt, acești nativi își vor dori mai mult. Cei născuți în zodia Capricornului vor fi mereu în căutarea unor noi oportunități și vor știi să profite de fiecare ocazie.

3. Sunt orgolioși

Cel mai mare defect al Capricornilor este că sunt foarte orgolioși.

În relațiile cu cei din jur, Capricornii vor dori să dețină controlul, iar dacă vor greși, cu siguranță nu o vor recunoaște. Din cauza orgoliului, acești nativi pot avea foarte mult de pierdut.

4. Nu își arată emoțiile în public

Pentru că vor să pară puternici, Capricornii vor evita să își arate emoțiile și sentimentele în public. Acești nativi consideră că gesturile tandre sunt un semn de slăbiciune, motiv pentru care se vor feri să le facă.

5. Nu acceptă ordine

Să dai ordine unui nativ din zodia Capricorn poate fi o adevărată provocare. Acești nativi nu acceptă ca cei din jur să le spună ce ar trebui să facă. Din acest motiv, Capricornii își aleg, în general, meserii în care să nu fie nevoiți să dea prea multe explicații superiorilor.

Citeste si: CAPRICORN: Horoscop octombrie 2021. Cei născuți în zodia Capricorn vor întâmpina probleme în relația cu persoana iubită

6. Sunt sarcastici

Capricornii au o doză generoasă de sarcasm și o vor folosi ori de câte ori situația o va impune. Nu se vor abține de la comentariile răutăcioase atunci când vor purta discuții cu oameni care vor avea tendința de a abera sau care îi vor minți în față.

7. Sunt foarte sinceri

Nativii din zodia Capricorn sunt foarte sinceri și spun lucrurilor pe nume. Ei nu se ascund după deget, indiferent de situație, preferând să vorbească deschis despre orice. 

8. Sunt foarte motivați

Dacă își propun să facă un anumit lucru, Capricornii nu se vor da bătuți până nu vor obține ceea ce își doresc. Acești nativi sunt foarte motivați, mai ales când în joc este binele personal.

9. Sunt serioși

Chiar dacă pot da impresia că iau totul în joacă, atunci când este nevoie, Capricornii pot deveni foarte serioși. Cei născuți în această zodie tratează situațiile importante din viața lor cu simț de răspundere.

10. Știu să îi asculte pe cei cu care interacționează

O persoană născută în zodia Capricorn va fi mereu atentă la nevoile persoanelor care chiar contează pentru ea. La nevoie, acești nativi vor știi să îi asculte pe cei dragi și să le ofere cele mai bune sfaturi.

Citeste si: ZODIA CAPRICORN: 20 de trăsături ale zodiei Capricorn. Ce calități și defecte au cei născuți în această zodie?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.