Caracteristici generale Zodia Leu 2023: Sunt lideri prin excelență și le place să fie mereu în centrul atenției. Cum poți cuceri un Leu?

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 27 iul 2023, 14:46

Cum poți cuceri un Leu?

Sursa: pexels.com

Ne aflăm în luna Leului, unul dintre cele mai puternice semne zodiacale. Află care sunt caracteristicile generale.

Dacă ești îndrăgostit de un Leu și vrei cu ardoare să îl cucerești, poți să afli din articolul de mai jos caracteristicile generale ale zodiei și ce îi place să facă.

Caracteristici generale zodia Leu

Această zodie este o zodie a puterii, a dominației și a conducerii. Nativii din zodia Leu nu au răbdare cu semenii lor mai lenți, cu lașii, cu profitorii, cu impostorii. Sunt

direcți și tranșanți.

Această zodie începe cu data de 23 iulie și durează până pe data de 22 august.

Nativul din zodia Leu este încrezător în propriile forțe, mândru, generos; știe să își reprezinte interesele, îi place să atragă atenția, poate fi condescendent. Nativul Leu este conștient de propria valoare și este mereu preocupat ca meritele să-i fie recunoscute în mod corespunzător și să iasă în evidență.

Are o mare nevoie de respect. Este ambițios și creativ. Știe să își creeze apariții de efect. Vrea să fie "vioara întâi", își organizează succesul, caută prestigiul social. Este drept și mărinimos.

Leul pare, uneori, arogant. Este sensibil la stres, iar acest lucru îi poate declanșa unele tulburări cardiace.

Planeta care îl guvernează este soarele, iar culorile norocoase sunt auriul, portocaliu și roșu.

Principalele sale calități sunt acelea de conducător, generozitate și creativitate. Își dorește să fie mereu în centrul atenției, iar cele mai mari defecte sunt aroganța și vanitatea.

Leul este compatibil cu: Berbecul, Scorpionul, Vărsătorul și Racul.

Citește și: Fazele lunii august 2023: Când vom avea Luna Nouă și Lună Plină?

Cum poți să cucerești o femeie din zodia Leu?

Pentru mulți femeia din zodia Leu poate fi intimidantă. Leoaica este o nativă încrezătoare și directă. De aici și impresia că este intimidantă. Iar dacă simte ceva pericol în preajmă, atunci este și mai amenințătoare.

Ca să cucerești o femeie din această zodie trebuie să o flatezi și să o faci să se simtă ca o regină. Îi place să primească complimente și cu laude. Nu suportă să fie criticată, iar dacă îndrăznești să faci asta, îți poți lua adio de la ea.

Îi place să preia inițiativa și să conducă în relație.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Trebuie să te comporți cu ea ca și cum ai fi cel mai mare fan al său.

Femeia Leu iubește să petreacă, așa că ar trebui să fii și tu un petrecăreț desăvârșit.

Să fii jucăuș, să râzi mult și să arăți mereu ca și cum te-ai distra cu adevărat, o va face să te dorească ca partener cu normă întreagă.

De asemenea, uneori este bine să o faci puțin geloasă. Puțină competiție îi va stârni pasiunea și va încerca să câștige lupta. Nu merge, însă, prea departe căci este foarte geloasă și se poate dezlănțui. 

Când vine vorba de a obține o întâlnire cu o femeie din zodia Leu, nu contează cu adevărat ce faci, contează dacă ai sau nu un plan. Crezi sau nu, Leoaicele gravitează spre romantism, deoarece o face să se simtă apreciată atunci când te gândești cum să planifici întâlnirea perfectă dintre voi.

Cum să cucerești un bărbat din zodia Leu?

Dragostea pentru bărbatul Leu este una spectaculoasă și dramatică, la fel ca iubirile pe care le cântau trubadurii de odinioară.

Acesta adoră dragostea și adoră să fie îndrăgostit. Este considerat un amant înflăcărat, foarte atașat de o anumită calitate erotică și estetică a relației sexuale și se dăruiește cu totul.

Bărbatul Leu este romantic și generos, iar una dintre modalitățile prin care își demonstrează generozitatea este de a-și copleși iubita cu daruri. Aceste daruri nu vor fi doar banale cutii de ciocolată, ci cadouri scumpe, exotice, greu de obținut.

Citește și: Horoscop August 2023: Zodiile care au succes pe plan personal

 Ca să îl cucerești pe bărbatul Leu trebuie să arăți cât mai impresionant, cu clasă și cu bun gust. Încearcă să afli care este subiectul principal despre care îi place să vorbească și încearcă să îl aduci în discuții.

Adoptă atitudinea unei prințese aflate la ananghie, nicidecum pe cea a unei disperate de la periferie.

Dacă la un moment dat ajungeți la o divergență de opinii, ai face bine să eviți confruntarea directă, printr-o vorbă de duh și nu-l contrazice.

Ideal ar fi să îl tratezi ca pe un rege, dar să nu uiți să îi arăți că și tu ești o regină.

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?