CARACTERISTICI ZODIA Leu. 20 de trăsături specifice zodiei Leu. Ce trebuie să știi despre acești nativi ai zodiacului?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 14 sep 2021, 12:31
20 de trăsături specifice zodiei Leu
Sursa: canva.com

CARACTERISTICI ZODIA Leu. Când vine vorba despre Lei, există 20 de trăsături specifice acestor nativi și pe care cei din jurul lor trebuie să le cunoască foarte bine.

CARACTERISTICI ZODIA Leu. Despre Lei se spune că sunt firi destul de dificile și că pot avea reacții ușor exagerate în anumite situații. Află totul despre nativii din zodia Leu și care sunt cele 20 de trăsături specifice acestor nativi ai zodiacului.

CARACTERISTICI ZODIA Leu. 20 de trăsături care îi definesc pe cei din zodia Leu

CARACTERISTICI ZODIA Leu. Considerați printre cele puternici nativi din zodiac, Leii au o serie de trăsături specifice care le influențează întreaga viață.

Astfel, viața lor socială, de familie, dar și profesională se poate schimba în funcție de trăsăturile lor dominante.

  1. Autoritate
  2. Încăpățânare
  3. Hotărâre
  4. Orgoliu
  5. Aroganță
  6. Dominare
  7. Putere
  8. Generozitate
  9. Siguranță
  10. Voință
  11. Curaj
  12. Ambiție
  13. Mândrie
  14. Egoism
  15. Devotament
  16. Fidelitate
  17. Entuziasm
  18. Romantism
  19. Naivitate
  20. Vitalitate

CARACTERISTICI ZODIA Leu. Nu mai este un secret pentru nimeni că nativii din zodia Leu sunt firi puternice și că reușesc să se descurce bine indiferent de situație. Aceste persoane găsesc de multe ori soluții pentru problemele grave cu care se confruntă ei sau cei din jurul lor, motiv pentru care se descurcă foarte bine în poziția de lideri și pot obține cu ușurință funcții de conducere.

Mai mult decât atât, Leii au o anumită autoritate și prin felul lor de a fi reușesc să se impună în fața altora, dar fără să fie nevoie să o facă în mod brutal. Leii le câștigă respectul celor din jur doar prin comportamentul lor și fac mai tot timpul o impresie bună atunci când apar în public, cu excepția momentelor în care pot părea ușor aroganți.

CARACTERISTICI ZODIA Leu. Leii sunt foarte ambițioși, iar acest lucru reprezintă un avantaj pentru ei.

Nu se lasă niciodată bătuți și caută de fiecare dată să fie cu un pas în fața altora, să știe mai mult, să facă mai mult, iar acest comportament în ajută să evolueze atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

CARACTERISTICI ZODIA Leu. Deși se impun în relația cu partenerul de viață și vor să dețină controlul, Leii sunt foarte romantici și fideli. Din relațiile lor de cuplu lipsește monotonia, Leii știind cum să îți surprindă de fiecare dată partenerii și să mențină vie flacăra iubirii. Prin felul lor de a fi, Leii oferă persoanei iubite siguranță, însă așteaptă la rândul lor același lucru, iar atunci când nu primesc, acești nativi nu se feresc să reacționeze și chiar să rupă legătura cu cei care nu le respectă regulile.

Citeste si:|| CARACTERISTICI ZODIA GEMENI|| 20 de trăsături caracteristice ale zodiei Gemeni. Ce defecte au acești nativi?

CARACTERISTICI ZODIA Leu. Care sunt lucrurile pe care Leii nu le suportă?

CARACTERISTICI ZODIA Leu. Persoanele născute în zodia Leu au tendința de a-i domina pe cei din jur, lucru care nu este acceptat tot timpul de cei cu care interacționează. Dorința lor de a-și impune punctul de vedere indiferent de situație poate fi un minus pentru nativii din zodia Leu, iar persoanele din jurul lor pot ajunge să îi ocolească din această cauză.

CARACTERISTICI ZODIA Leu. Pot să apară situații în care Leii să dea dovadă de egoism, mai ales atunci când vine vorba despre lucruri cu adevărat importante pentru ei. Deși în majoritatea timpului sunt generoși, atunci când este în joc bunăstarea lor, acești nativi au tendința de a se transforma radical.

CARACTERISTICI ZODIA Leu. Leii nu suportă să fie mințiți și înșelați, iar dacă cineva le greșește, orgoliul lor este foarte mare și cu greu vor putea accepta o astfel de situație. Un defect al nativilor din zodia Leu este că sunt încăpățânați și că refuză să accepte un punct de vedere diferit de al lor, mai ales atunci când sunt convinși că au dreptate. Acești nativi pot avea de pierdut din această cauză, complicându-și viața de multe ori pentru că refuză ajutorul venit din partea altora. 

Citeste si: CARACTERISTICI ZODIA RAC. 20 de trăsături caracteristice ale zodiei Rac. Cum să te comporți în prezența lor?