Caracterizare astrologica generala a anului 2018. Schimbari si deschidere catre noi orizonturi pentru toate zodiile

Autor: B.M.
Actualizat: 27 dec 2017, 10:23

Daca 2016 a stat sub semnul unui joc discret intre Cardinal si Mutabil, iar 2017 a adus cu sine, cel putin catre sfarsitul sau, un marcaj puternic pe semnele de Apa si Pamant din urma, anul 2018 promite sa sparga acest tipar.

Ingresul lui Uranus in zodia Taurului de la mijlocul lunii mai aduce in prim plan semnele Fixe, iar intrarea lui Jupiter in domiciliul sau diurn, Sagetatorul, consolideaza dominatia energiei Mutabile instaurate in 2014.

Se intrevede asadar un an 2018 de sedimentare a schimbarilor care au avut loc de ceva timp incoace, dar si de deschidere catre noi orizonturi odata ce ne-am lamurit care ne este pozitia actuala.

Dar cum atmosfera unui an nu se judeca pe baza a doar doua evenimente cosmice, va invit sa-i aruncam o privire de ansamblu.

Jupiter (Scorpion) sextil Pluto (Capricorn): nu ma mai sperie nimic

La inceputul, mijlocul si catre finele anului 2018, Jupiter aflat in semnul Scorpionului adera la un aspect armonios de sextil cu Pluto din zodia Capricornului.

Cu toate ca potentialul energetic al acestei configuratii este unul discret, recurenta sa din acest an il face demn de mentionat in cadrul caracterizarii astrologice generale a anului 2018.

Pe plan individual, cei care si-au explorat (Jupiter) latura sexuala, fricile, frustrarile si viciile (Scorpion) intre 2012 si 2015, cand Saturn s-a miscat prin semnul Scorpionului, pot ajunge sa intoarca in favoarea lor acele situatii in care se cutremura din temelii (Pluto) status quo-ul (Capricorn) unui sector al vietii lor.

Ceea ce am obtinut in timpul acelui tranzit, cunoasterea propriilor limite, ne permite sa transformam intr-un atuu orice scenariu care altadata ne aducea in pragul unei caderi.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>