Carambol cu 3 mașini, în Suceava - o persoană a murit

Author: Alina Petre
Actualizat: 30 aug 2022, 14:06

Accident grav în Suceava

Sursa: ISU Suceava

Un carambol s-a produs în marți, în Suceava. În accident au fost implicate două autoturisme şi un autocamion.

Un carambol s-a produs în marți, în Suceava. În accident au fost implicate două autoturisme şi un autocamion. În urma impactului violent o persoană a murit.

Tragedia s-a produs în Pasul Mestecăniş din judeţul Suceava.

Citeste si: Greșeala fatală care a dus la producerea tragediei aviatice de la Letca Nouă, în urma căreia 2 persoane au murit

Carambol cu 3 mașini, în Suceava

"În urma evenimentului au rezultat patru victime, una fiind încarcerată. Persoana încarcerată, un bărbat de 69 de ani, a fost extrasă. Din nefericire, cadrele medicale aflate la faţa locului au declarat decesul acesteia", au precizat oficialii ISU Suceava.

La faţa locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava.

Bărbat spulberat de o mașină de pompieri pe trecerea de pietoni 

Un bărbat  a fost spulberat  de o mașină de pompieri pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs luni seara, în localitatea Filipeşti din judeţul Bacău.

Victima, un bărbat de 49 de ani  a murit pe loc, după ce a fost lovit în plin de un pompier de la ISU Vrancea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bărbat spulberat de o mașină de pompieri pe trecerea de pietoni

Bărbatul de 49 de ani a fost lovit pe trecerea pe pietoni, luni seara. Autospeciale avea semnalele luminoase în funcțiune, însă nu clar dacă dacă şi cele acustice erau pornite. 

Șoferul autospecialei a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Din primele informații, se pare că șoferul autospecialei are 36 de ani și se întorcea dintr-o misiune împreună cu un coleg.

Rudele victimei au luat la bătaie șoferul autospecialei

După accident rudele victimei au devenit agresive cu pompierii și a izbucnit o altercație. La fața locului au fost chemați să intervină polițiștii de la Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale.

Polițiștii au deschis un dosar penal în care fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ancheta este preluată de Parchetul Militar Iași, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

„La data de 29 august a.c., o autospecială din cadrul ISU Vrancea, aflată în misiune, având semnal luminos în funcțiune, în timp ce se deplasa pe DN 2, în comuna Filipești, din direcția Botoșani către Vrancea, a surprins și accidentat mortal un bărbat, de 49 de ani, din județul Neamț, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru

pietoni.

Conducătorul autospecialei nu se afla sub influența alcoolului. Polițiștii au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ancheta este preluată de Parchetul Militar Iași, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

La locul producerii accidentului au ajuns efectivele SAS și cele din cadrul Serviciului Rutier, pentru efectuarea CFL. Potrivit primelor date, autospeciala ISU avea doar semnalele luminoase în funcțiune, acroșând persoana pe trecerea de pietoni.”,  a transmis IPJ Bacău.

Citeste si: Bărbat spulberat de o mașină de pompieri pe trecerea de pietoni- Rudele victimei au devenit agresive

 

Taguri: