Carambol cu final tragic în Mehedinți: O persoană a murit și alte două au fost rănite

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 03 iul 2024, 13:53

O persoană a murit și alte două au fost rănite, în urma unui carambol în Mehedinți

Sursa: Facebook Restart News

Un accident grav a avut loc miercuri dimineață în județul Mehedinți. În urma impactului, o persoană a decedat și alte două au fost rănite.

Un accident violent a avut loc în această dimineață în județul Mehedinți. O persoană a murit și alte două au fost rănite în urma unui carambol în care au fost implicate 5 mașini.  

Citește și: Accident teribil pe un drum din Giurgiu! Două persoane decedate și cinci rănite, în urma unei coliziuni violente între o maşină şi o autoutilitară

În această dimineață, județul Mehedinți a fost martorul unui accident violent pe DN6, în localitatea Șimian, care a dus la pierderea unei vieți și la rănirea altor două persoane.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Carambol în Mehedinți. Un bărbat de 74 de ani a decedat

Tragedia a avut loc atunci când un cetățean olandez de 74 de ani a efectuat o manevră riscantă, încercând să depășească o coloană de mașini. Această decizie a avut consecințe fatale, implicând cinci autoturisme în carambol.

Potrivit Digi24, accidentul a fost provocat de manevra imprudentă a șoferului olandez, care a lovit patru autoturisme. Dintre acestea, trei erau parcate, iar unul era în mișcare. În momentul impactului, doi dintre șoferii mașinilor parcate se aflau lângă vehiculele lor, pregătindu-se să plece de la locul de muncă. Acești doi bărbați au fost grav răniți și transportați de urgență la spital.

Citește și: Tragedia se repetă în Brașov: Un motociclist a murit pe loc iar un altul se află în stare gravă la spital după ce s-au ciocnit violent. În urmă cu un an, în același loc, alți doi tineri își sfârșeau viețile în același mod

Incidentul a blocat complet traficul pe DN6, iar autoritățile au fost nevoite să intervină rapid. Polițiștii au sosit la fața locului pentru a gestiona situația și pentru a iniția o anchetă detaliată. Urmează a se stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la acest tragic accident în care cetățeanul olandez și-a pierdut viața.